Este de-a dreptul important să îți selectezi cu mare atenție angajații. Știm, această operațiune poate crea foarte multe bătăi de cap. Știai că o poți simplifica dacă ceri ajutor? Nu știi cui? Un detectiv particular din Bucuresti sau din orașul tău te poate ajuta să investighezi în detaliu conduita personală, dar și profesională a potențialilor angajați. Analizăm în rândurile ce urmează semnele care indică faptul că ai angajat persoane nepotrivite în firma ta și cum poți gestiona situația.
Cum îți dai seama că ai angajat o persoană nepotrivită în firmă?
1. Performanțe scăzute
Unul dintre primele semne ale unei angajări nepotrivite este performanța scăzută a noilor angajați. Dacă persoanele pe care le-ai angajat nu îndeplinesc așteptările și nu livrează rezultatele așteptate, ar putea fi un indicator clar că ai făcut o alegere nepotrivită.
Analizează rezultatele muncii lor și compară-le cu obiectivele și sarcinile stabilite în descrierea postului. Un detectiv particular te poate ajuta cu o analiză corectă a conduitei profesionale. Dacă există o discrepanță semnificativă, este momentul să acționezi.
2. Conflicte cu echipa
Un alt semn foarte des întâlnit care indică faptul că ai angajat persoane nepotrivite în firmă sunt conflictele care se iscă cu angajații vechi. Dacă noii angajați nu se pliază pe procedurile echipei și nu colaborează eficient cu colegii, este clar că vor apărea tensiuni și probleme în echipă.
Împreună cu un detectiv din Bucuresti sau din orașul tău, analizează frecvența conflictelor. De asemenea, fii atent și la atmosfera de lucru: dacă aceasta devine tensionată din cauza noilor angajați, este clar că ai făcut o alegere nu tocmai inspirată.
Cu cât rezolvi mai repede aceste situații, armonia în echipă va fi restabilită.
3. Lipsa motivației
Un angajat potrivit este motivat să își îndeplinească sarcinile și să contribuie la succesul companiei. Dacă observi că noul angajat nu este motivat sau nu manifestă interes pentru munca sa, acesta poate fi un semn că nu este persoana potrivită. Lipsa de implicare poate afecta productivitatea și rezultatele afacerii.
Poți afla încă de la faza de interviu dacă persoana în cauză dă dovadă de motivație. Cum? Apelezi la un detectiv particular care poate investiga conduita profesională precedentă a persoanei în cauză. El va afla informații despre atitudinea adoptată de posibilul angajat la anteriorul loc de muncă, pe baza cărora îți poți crea anumite așteptări.
4. Vampirism energetic
Cu siguranță știi de existența vampirilor energetici, iar, cel puțin o dată în viață, te-ai confruntat cu unul. Dacă angajezi o persoană înzestrată cu această abilitate, colegii de muncă ar putea fi descurajați de performanța sau comportamentul nou-venitului și pot resimți frustrări.
Dacă observi o schimbare negativă în moralul echipei, ar trebui să investighezi și să iei măsuri pentru a rezolva problema. În caz contrar, performanța întregii echipe va avea de suferit și cu siguranță nu îți dorești acest lucru.
5. Lipsa adaptabilității și flexibilității
În lumea afacerilor, schimbările sunt inevitabile, iar angajații trebuie să fie capabili să se adapteze. Dacă noul angajat nu poate să se adapteze la schimbări sau să învețe rapid lucruri noi, acesta poate fi un indicator că nu se potrivește cu firma ta. Capacitatea de a învăța și a evolua este esențială pentru succesul pe termen lung al oricărei afaceri.
Pentru a fi sigur că angajezi o persoană ce poate să se adapteze cu ușurință la schimbări, apelează la un detectiv particular. Cum te poate ajuta acesta? Ei bine, detectivul îți poate supune posibilul angajat la anumite teste pentru a-i afla nivelul de adaptabilitate.
Așadar, dacă îți dorești o afacere de succes, este important să faci din start angajări potrivite. Dacă observi semnele care indică că ai angajat o persoană nepotrivită, acționează cu responsabilitate și lucrează împreună cu angajatul pentru a găsi cea mai bună soluție pentru toate părțile implicate.
Alegerea corectă a angajaților este un pas esențial către creșterea și dezvoltarea afacerii tale. Pentru a fi sigur că faci cele mai bune alegeri, apelează la serviciile detectivilor particulari de investigare a conduitei personale și profesionale a candidaților.
Cod 2305
Trimite articolul
XSi toata vorbaria asta sofisticata si cerintele ireale ,pe salariu minim pe economie sau sa duca bani de acasa.
“Un angajat potrivit este motivat să își îndeplinească sarcinile și să contribuie la succesul companiei.”
Siii un angajat care more de foame sau nu isi permite un acoperis desupra capului tinde sa nu aiba chef de viata.
Imi place cum articoulul asta este orientat pentru a scoate in evidenta compania , dar se cam uita ca o companie este nimic fara respect fata de angajati.
Pun pariu ca cine a scris articolul asta nu stie ce insemna aia sa iti fie foame , sa nu iti permiti incalzirea pe iarna si ce impact au chestiile asta asupra mintii si performatei.
Am avut in total 2 sefi care aveau impresia ca sa lucrii pentru ei este o onoare. De mentionat ca este spus la trecut si nu imi este dor de nici unu dintre ei.
-
Corect