Realitatea este că suntem diferite, că nu există identităţi. Lăsând deoparte intervenţiile chirurgicale la care apelează vedetele pentru viaţa de scenă, să ne întoarcem la noi, femeile obişnuite care au familie, copii, un loc de muncă. Fiecare dintre noi poate deveni eroina din film sau prinţesa din poveste cu minimum de efort fizic şi psihic. Frumuseţea unei femei ţine şi de atitudine, de trăiri, de curajul de a se accepta aşa cum este în realitate.
Fiecare am primit în dar de la mama natură un corp mai mult sau mai puţin armonios pe care putem să-l punem în valoare printr-o ţinută elegantă, să ascundem defectele şi să scoatem în evidenţă calităţile. Mai avem posibilitatea de modelare corporală printr-un program riguros de exerciţii ţintă pentru grupele musculare cu probleme. Persoanele cu talia subţire, cu bazinul lat şi „aripioare”, vor efectua exerciţii pentru modelarea coapselor şi să ştiţi, rezultatele sunt uimitoare! Femeile cu un corp atletic nu vor avea niciodată o talie „de viespe” dar, corpul lor bine lucrat, ţinuta impunătoare, mersul sigur, vor întoarce capete! Sânii prea mari sau prea mici nu pot fi corectaţi decât cu bisturiul sau, prin trucuri vestimentare, alegerea vă aparţine! Picioarele prea lungi, prea scurte, prea groase sau prea subţiri vom avea grijă să fie bine lucrate la sală, să purtăm o vestimentaţie care să ne pună în valoare calităţile. Umerii prea înguşti cu braţe subţiri se pot modela de asemenea prin exerciţii specifice. Totul este posibil, putem să ne îmbunătăţim aspectul, să avem încredere în noi, să adoptăm doar ce se potriveşte cu personalitatea noastră. Multă voinţă, efort minim şi, totul se rezolvă prin aprecierea corectă a formei corpului, exerciţii fizice de modelare, încredere în noi, vestimentaţie potrivită.
Astăzi, majoritatea oamenilor sunt conştienţi că activitatea fizică este esenţială în menţinerea sănătăţii. Sportul, indiferent de formă, dă o stare de echilibru, de linişte interioară, de încredere, reduce tensiunea musculară, activează circulaţia sângelui, eliberează tensiunile cauzate de stres. Este nevoie doar să stabilim ce, cum, şi cât sport vom face. Avem nevoie de avizul medicului curant înainte de a începe un program sistematic de mişcare şi de un antrenor care va stabili frecvenţa şi intensitatea antrenamentului în funcţie de sex, vârstă, forma fizică pe care o avem.
Astăzi, majoritatea oamenilor sunt conştienţi că activitatea fizică este esenţială în menţinerea sănătăţii”
Citiți principiile noastre de moderare aici!