„Deoarece etapa din 8 ianuarie este liberă pentru echipa noastră, ne-am permis o mică perioadă de pregătire, între 3 şi 8 ianuarie, în staţiunea Moneasa. Începem anul cu dorinţa de a evolua mai bine, sperând la o prestaţie mai bună în retur. Poate am dezamăgit în turul campionatului, dar fără să căutăm scuze, cei care cunosc fenomenul ştiu că nu e uşor să treci peste emoţii, având în vedere faptul că multe dintre jucătoarele noastre sunt foarte tinere şi nu au evoluat în competiţii de nivel naţional sau zonal, excepţie făcând Corha Amalia, Boldor Roxana, Roman Lorena şi Ulici Nicola, care vin cu experienţa junioratului de la CSŞ Zalău şi CSŞ 2 Baia Mare. Sperăm că această perioadă de pregătire să ne fie benefică şi să dovedim că se poate mai mult”, ne-a declarat Lucreţia Vârtolomei, antrenoarea-jucătoare a echipei de pe Crişul Alb.
Mia mult decât altele într-un sezon
Crişul a înregistrat o remiză (37-37 cu Sepsi Sf. Ghe.) în cele 8 partide jucate în 2016, dar a avut deseori evoluţii curajoase în faţa unor competitoare cu vechi ştate de serviciu în liga secundă. Privind tot partea plină a paharului, putem spune că gruparea din Chişineu Criş a reuşit mai mult decât „defuncta” ACS „Avram Iancu” Arad, care într-un campionat întreg nu a acumulat niciun punct, cea mai blândă înfrângere fiind la 14 goluri diferenţă.
Reşiţa, prima adversară
Ultimele două etape din turul seriei vestice din Divizia A programează întâlniri cu CSU Reşiţa (deplasare; 15 ianuarie) şi Dacia Mioveni (acasă; 29 ianuarie). „Sperăm, repet, la o altă prestaţie în retur, pentru a avea şi pe viitor sprijinul necesar continuării acestui proiect”, a mai completat reprezentanta Crişului.
În concluzie, dorinţa de afirmare şi tinereţea echipei arădene oferă perspectiva unor rezultate şi prestaţii pe măsura aşteptărilor, acesta fiind şi scopul zecilor de kilometrii „înghiţiţi” de handbaliste pe pantele Munţilor Codru Moma.
Citiți principiile noastre de moderare aici!