Iar managerul grupării, Ovidiu Şerban, nu vrea să se oprească aici, având planuri mari de revitalizare a unui alt sport de echipă, polo, dar şi de înfiinţare a unei secţii de haltere, în parteneriat cu CS AMEFA.
Ovidiu Şerban are şi două nemulţumiri. Prima legată de echipa de rugby: „Pot susţine competiţia, indiferent de eşalon, dar nu avem acoperită partea de salarizare. În condiţiile unui lot de 30-40 jucători, cu un salariu minim de 1000 euro, ajungem la un buget lunar pe care nu-l putem asigura fără sprijin privat. Şi e foarte greu, în pandemie, să găseşti pe cineva dispus să investească. Fie chiar şi într-o disciplină sportivă, considerată între primele cinci din lume”.
O altă „problemă” care îl frământă pe oficialul grupării studenţeşti este legată de dubla legitimare şi cantonamente: „Deşi Cartea Albă de la Lisabona interzice dubla legitimare la sportivi, la noi în ţară sunt permise duble-triple, orice şi oricum, pentru a le putea oferi sportivilor bani în plus. La fel, cantonamentele pe perioade lungi sunt interzise cam peste tot în Europa, la noi însă sportivii sunt ţinuţi luni de zile închişi. Situaţii care nu mai pot dura la nesfârşit”.
Trimite articolul
XSperăm ca Bazinul din Pădurice v-a trece cât mai repede în administrația celor de la CS Universitatea Arad.