ARAD. Baza de Tratament a Secției Clinice Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad (clădirea din Piaţa Mihai Viteazul a fostului Municipal) este frecventată în medie de 50 de pacienţi pe zi.
„Baza de Tratament este dotată cu aparatură performantă și are o adresabilitate crescută pentru procedurile medicale destinate recuperării fizice și neurologice, de acestea beneficiind atât pacienți de pe raza județului, cât și persoane care vin din alte părți ale țării” – transmite Spitalul Judeţean.
Printre principalele afecțiuni medicale pentru care echipa de profesioniști a Bazei de Tratament efectuează proceduri de recuperare se numără: *afecțiuni neurologice – hemiplegii/ pareză, paraplegii/ pareză, monoplegii/ pareze crurale sau brahiale de diverse etiologii (vasculare, post traumatice, degenerative); *sechele ale afecțiunilor ortopedice și post-traumatice – fracturi, luxații, entorse ale membrelor superioare și inferioare, proteze șold, proteze genunchi; *afecțiuni reumatice diverse – reumatisme degenerative (artroze cu orice localizare), reumatisme inflamatorii (poliartrită reumatoidă, spondilită anchilozată, alte spondilite seronegative), reumatisme articulare, tendinite, bursite, fasceite, miozite, periartrite; *alte afecțiuni osoase și articulare – osteoporoză, gută.
Vineri, Consiliul Județean Arad a depus un proiect pe Planul Național de Redresare și Reziliență pentru reabilitarea energetică moderată a clădirii în care funcţionează Secţia Fizioterapie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.
Trimite articolul
XVoi sunteți normali? Este la subsol și este inundată cu apă și mucegai. Așa ceva în Germania nu există. Voi realizați cu ce va lăudați?