VLADIMIRESCU. După mai bine de 24 de ore în care nu au avut apă la robinet, locuitorii din Vladimirescu, Cicir şi Mândruloc au fost racordaţi din nou la reţeaua de apă. Compania de Apă a anunţat că a fost nevoită să intervină la o avarie majoră chiar sub linia de cale ferată dintre Arad şi Vladimirescu, fiind schimbată conducta pe o lungime de aproximativ 75 de metri. Numai că, deşi au apă la robinet, oamenii din cele trei localităţi sunt sfătuiţi să mai amâne folosirea apei. „În zonă au loc acum spălări ale rețelei de distribuție. Din cauza intervențiilor, este posibil ca, timp de câteva ore, la robinete să curgă apă tulbure, situație în care, utilizatorii sunt sfătuiți să folosească apa doar în scop menajer”, au transmis reprezentanţii Companiei de Apă.
Cele mai citite știri
Mapamond
Rețeaua de socializare TikTok a încetat sâmbătă seara târziu să mai funcționeze în Statele Unite, după ce Curtea Supremă a confirmat vineri o lege adoptată anul trecut de Congres, care obliga platforma să se disocieze de societatea-mamă, ByteDance din China, sau să fie închisă, transmit agențiile internaționale de presă.
1
Local
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac au depistat în urma controalelor efectuate în zona de competență patru cetățeni străini fără drept de a călători în spațiul Schengen.
1
România
InfoCons, alături de partenerul său Declaratie-Nutritionala.ro, a realizat un studiu detaliat asupra ciorbei de perișoare comercializate în restaurante, având în vedere ingredientele și valorile nutriționale.
ARADON Sport local
Dan Moraru le-a dat 30 de minute în teren jucătoarelor venite de pe bancă.
România
Un cutremur cu magnitudinea 3,7 grade s-a produs sâmbătă după-amiaza, la ora locală 16:36, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, potrivit informațiilor publicate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).
Evenimente
Un eveniment organizat de Complexul Muzeal Arad, în parteneriat cu ISF şi ASF, îşi propune să educe financiar noile generaţii.
Local
Investiția s-a făcut din fonduri europene, în cadrul proiectului „Îmbunătățirea managementului calitativ al râurilor transfrontaliere: Criș (Körös), Mureș (Maros) și Tisa (Tisza)”.
Citiți principiile noastre de moderare aici!