NĂDLAC. Pe sensul de ieșire din România, pe la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II Autostradă, sâmbătă dimineața, era afișat un timp de așteptare de 120 de minute. Aici, controlul de frontieră se desfășoară, conform aplicației Poliției de Frontieră, pe șase artere. „Număr mare de autoturisme prezente la verificarile de frontieră pe sensul de ieșire din România”, este mesajul Poliției de Frontieră afișat în dreptul timpului de așteptare de la Nădlac II. Tot pe sensul de ieșire din țară, însă la frontiera Nădlac I, se așteaptă 50 de minute. Pe sensul de intrare în România, la Nădlac II Autostradă este afișat un timp de așteptare de 80 de minute, în timp ce la Nădlac I se așteaptă 50 de minute.
În celelalte puncte de trecere a frontierei de la granița cu Ungaria, din județul Arad, se înregistrează doar 10 minute timp de așteptare pentru a ajunge la controlul de frontieră.Aglomerație la frontiere! Se așteaptă două ore la frontiera Nădlac II
Aglomerație la frontiere! Se așteaptă două ore la frontiera Nădlac II
A început perioada concediilor de vară, a început și aglomerația la frontieră. Sâmbătă dimineața, atât pe sensul de ieșire din țară, cât și pe cel de intrare, la frontiera Nădlac II Autostradă, aplicația Poliției de Frontieră indica faptul că se așteaptă 80 de minute pe sensul de intrare și două ore pe cel de ieșire.
Trimite articolul
XCele mai citite știri
România
Aproximativ 150 de persoane, majoritatea refugiaţi din Ucraina, au participat duminică la un protest organizat în Bucureşti, prin care s-au marcat 11 ani de agresiune rusă şi trei ani de la declanşarea invaziei la scară largă.
Mapamond
Papa Francisc, spitalizat cu pneumonie şi a cărui stare de sănătate se menţine critică, a spus, într-un mesaj pentru rugăciunea Angelus, că-şi continuă cu încredere spitalizarea şi tratamentele, potrivit AFP.
ARADON Sport local
CS Universitatea Arad va încerca accederea în play-off, între primele opt echipe.
România
Mai mulți parlamentari PSD și ai minorităților naționale propun, printr-o inițiativă legislativă depusă la Parlament, ca evaluarea anuală a performanțelor profesionale ale funcționarilor publici să cuprindă și verificarea, în scris, a cunoștințelor teoretice actualizate privind actele normative care reglementează activitățile acestora.
1
Citiți principiile noastre de moderare aici!