Lucrările de modernizare a drumului judeţean Arad-Şiria-Pâncota avansează în ritm susţinut. După cum a promis, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Sergiu Bîlcea, verifică în fiecare zi de luni şantierul. Iar luni, 6 iulie, şantierul era un „furnicar”. „Se lucrează în opt puncte, cu 30 de camioane, nouă excavatoare, cinci cilindri compactori de mari dimensiuni și 80 de oameni pe șantier. Între Horia și Șiria se frezează, iar între Arad și Horia se lucrează la săpătură. Am insistat să se lucreze cu utilaje și muncitori suficienți pentru o lucrare de bună calitate și pentru a finaliza proiectul în cel mai scurt timp posibil, astfel încât arădenii să poată circula pe un drum modern și sigur. Acest tronson reprezintă drumul de încredere al județului, cel mai așteptat șantier pe drumurile județene, în condițiile în care deservește 40.000 de arădeni. Drumul, în lungime de 30 de kilometri, va fi refăcut din fundație, iar proiectul este finanțat din fonduri europene, având o valoare a contractului de 72 milioane de lei (cu TVA)”, a declarat Sergiu Bîlcea, după vizita de pe şantier.
De menţionat ar fi faptul că, potrivit contractului, firma constructoare ar trebui să finalizeze lucrarea în trei ani de zile. Dar, pentru a reduce acest termen, s-a decis închiderea mai multor tronsoane de drum pentru ca muncitorii să aibă front de lucru. În acest fel, constructorul spune că ar putea termina modernizarea drumului Arad-Şiria-Pâncota în aproximativ doi ani de zile.
Trimite articolul
XUtilajul și muncitorul, cam așa deducem din articol…
Și tot prost și de toată jena va fi lucrarea, ca la noi. Ce lucrează ei acum in campanie, incredibil, cu imitația aia de stadion au tras cu 2-3 muncitori, cum a venit campania cum lucram în forță. Sunteți penibili.
Doamne ajută.sa fie lucrarea buna si durabila
-
Corect
Problema este ca la noi nu se lucreaza de calitate il termina in doi ani si dupa un an il peticesc
BILCEA AR TREBUI SA VERIFICE SI PANCOTA-TARNOVA UNDE ASFALTUL CEL PROASPAT SE SCOATE PENTRU CA SA SPART DUPA DOUA SAPTAMANI.
-
*stratul de 2 cm de asfalt e biodegradabil si se curata cu apa! o adevarata capodopera.
O organizare de șantier mai proasta nu se putea. Firma ar trebuii sa se numească Dorel și asociații. De ce au săpat și decopertat între intersecția cu drumul spre Vladimirescu și Horia, au săpat și pus semafor de 2 săptămâni după care nu au mai făcut nimic, stam ca prostii la semafor pe o porțiune de drum unde nu se mai face nimic de 2 săptămâni. De ce se încep mai multe tronsoane și nu se finalizează? E o bătaie mare bătaie de joc