Răsfăț pentru papilele gustative! Așa ar putea fi caracterizat târgul Vicii și Delicii care și-a deschis astăzi porțile la Expo Arad. În timp ce bucătari renumiți din țară și din Arad își demonstrează priceperea în a găti, vizitatorii se pot răsfăța cu produse de o calitate excepțională, fie că vorbim de carne, paste, dulciuri sau băuturi. Târgul, aflat la prima lui ediție, a fost luat cu asalt de iubitorii de gastronomie din Arad, care se pare că sunt din ce în ce mai mulți. Primul show culinar a fost susținut de chef Adrian Hădean, cunoscut publicului și pentru participarea ca jurat în emisiunea Masterchef. Acesta, alături de somelierul Sergiu Nedelea, au vorbit despre importanța felului în care gătim, a produselor pe care le alegem și a impactului pe care acestea le au asupra produsului nostru finit, fie că vorbim de mâncare sau de vin.
Mai mult, pe lângă salonul gastronomic, târgul are și un salon dedicat vinurilor. Nu mai puțin de 100 de sortimente de vinuri sunt prezentate și pot fi degustate de arădeni. Deși este la prima ediție, fiind organizat în parteneriat cu Selgros Cash & Carry, târgul promite să devină unul emblematic pentru Arad.
Iată și programul pentru următoarea perioadă:
Sâmbătă, 7 octombrie
16:00 – 21:00 Live cooking cu cei mai buni chefi arădeni
19:00 Licitație caritabilă
21:00 Închidere
Duminică, 8 octombrie
13:00 Deschidere
13:00 – 20:00 Live cooking cu cei mai buni chefi arădeni
15:00-16:00 Workshop „Vinul între Retailer și HoReCa” cu Sergiu Nedelea
20:00 Închiderea evenimentului
Citiți principiile noastre de moderare aici!