Ediția de anul acesta a JAZZAR se va organiza pe 26, 27 și 28 mai, la Arad. Pe 26 mai, la Sinagoga Neologă vor cânta, începând cu ora 20, corul Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi” și Fluidian – care va oferi un spectacol de chitară și lumini. A doua zi, pe 27 mai, pe platoul central din Cetatea Aradului vor cânta Edina and Friends, Moonlight Breakfast și Blazzaj, în timp ce „Lupii de foc” vor oferi publicului spectacolul Flaming Jazz. Concertul va începe la ora 19, însă înainte de acesta, începând cu ora 17, arădenii sunt așteptați să vizioneze reconstituiri istorico-militare oferite de Asociația IRR 33 Cetatea Aradului și să viziteze expoziția Muzeului Cetății și expoziția privată „Ordine și Medalii Românești 1866-1947”. Ultima zi de JAZZAR 2023 va fi pe 28 mai, în Parcul „Zsolt Torok” – Parcul Copiilor. De la ora 14, DJ Bruno Fletter va oferi un program de smooth jazz, brazilian lounge și jazz soul, iar de la ora 19, pe scenă vor urca Zaera George and Friends, Roana Red Project și Fish in Oil.
Accesul publicului la spectacolele organizate în Parcul „Zsolt Török” va fi gratuit și liber, iar pentru spectacolele organizate în Cetate și Sinagoga neologă accesul se va face pe bază de invitație și Carte de Identitate, care se pot obține după efectuarea contribuției de 75 lei, online pe www.jazzar.ro, sau fizic de la casieriile Filarmonicii sau a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad.
„Fondul colectat se va constitui într-un premiu în cadrul Bursei Muzicale Jazzar. Pentru gestul tău de mărinimie îţi oferim o incursiune de neuitat în lumea muzicală a Jazzului şi acces în două din cele mai emblematice locaţii din Arad: Sinagoga neologă şi Cetatea Aradului unde vor concerta artiști de talie națională și internațională. Fii parte din proiectul Jazzar iar Aradul nostru va deveni un punct de interes pentru tinerele talente din muzica internațională a jazului”, mai transmit organizatorii.
În cadrul festivalului vor avea loc și alte activități auxiliare, workshopuri, întâlniri cu diverse tipuri de artă, susținute de elevii Colegiului de Arte „Sabin Dragoi”, studenții Universității de Vest „Vasile Goldiș” dar și de voluntarii diverselor asociații participante.
Trimite articolul
XCine sunt organizatorii?