ARAD. Sub sloganul „Nu te droga, în joc e viața ta!” aproximativ 500 de tineri din mai multe licee din județul Arad s-au implicat activ în această inițiativă menită să consolideze convingerile sănătoase și să educe asupra pericolelor consumului de substanțe interzise.
Patronatul Național Roman filiala Arad, organizatorul acestui eveniment, împreună cu partenerii: Consiliul Județean Arad, Consiliul Județean al Elevilor, Inspectoratul Școlar Județean, Centrul Cultural Județean Arad,Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, OSTSM , Rotary Arad, Rotary Arad Cetate, Rotary Curtici și Clubul Lions au contribuit la amplificarea impactului evenimentului. Comunitatea s-a unit pentru a transmite un mesaj puternic împotriva consumului de droguri, evidențiind importanța susținerii tinerilor în luarea deciziilor sănătoase pentru viitorul lor.
„Este de remarcat deschiderea de care au dat dovadă, pentru astfel de evenimente, autoritățile locale, județene și naționale precum și societatea civilă în județul Arad”, a declarat prof univ dr. Cătălin Țone.
Evenimentul a inclus o prezentare în domeniul sănătății mintale și prevenției drogurilor susținută de dr. Dorina Onița, medic primar psihiatru, precum și activități interactive care au captivat atenția participanților, moderată de prof. univ. dr. Cătălin Țone (fost șef Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București, șef Brigada Antidrog).
Sebi, un fost consumator de droguri și-a prezentat deschis toate experiențele sale și cum a reușit sa treacă peste acest obstacol din viața sa.
„Acest eveniment remarcabil reprezintă doar începutul unei colaborări continue și a angajamentului nostru comun de a crea un mediu sigur și sănătos pentru tinerii din Arad. Împreună, putem construi un viitor în care alegerile responsabile și informate să prevaleze asupra tentațiilor negative.” au precizat prim-vicepreședintele Patronatului Național Roman Filiala Arad Marcel Măinescu și vicepreședintele Alin Ioan Stoia.
Trimite articolul
XÎl aveți invitat și pe Dorian Popa?
Aici in zabranii cum de nu se sesizează rotaryy
Plagiatul repetat NU FUNCȚIONEAZĂ CA UN DROG?