Cele mai multe voturi din judeţul Arad – aproximativ 16.000 – au fost exprimate în mediul urban, în timp ce în rural s-au înregistrat aproximativ 12.000 de voturi. Majoritatea votanţilor de până la ora 11.00 sunt bărbaţi (aproximativ 16.000), restul sunt femei. În ceea ce priveşte vârsta alegătorilor, cei mai mulţi dintre cei care au votat până acum au între 45 şi 64 de ani (13.000), urmaţi de cei peste 65 de ani (11.000). Urmează arădenii cu vârste cuprinse între 35-44 de ani, apoi cei de 25-34 de ani. Cea mai slabă prezenţă la vot o remarcăm în rândul tinerilor ce au între 18 şi 24 de ani: puţin peste 1.000 au votat până la ora 11.00.
Ce vârste au arădenii care au votat până la ora 11
Ce vârste au arădenii care au votat până la ora 11
Reactualizat la:
Peste 28.000 de alegători din judeţul Arad au votat până la ora 11.00. Adică puţin peste 7% din totalul arădenilor cu drept de vot – un procent care ne situează pe locul 8 de la coadă în topul judeţelor cu cea mai bună prezenţă la vot.
Trimite articolul
XCele mai citite știri
Local
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac au depistat în urma controalelor efectuate în zona de competență patru cetățeni străini fără drept de a călători în spațiul Schengen.
România
InfoCons, alături de partenerul său Declaratie-Nutritionala.ro, a realizat un studiu detaliat asupra ciorbei de perișoare comercializate în restaurante, având în vedere ingredientele și valorile nutriționale.
ARADON Sport local
Dan Moraru le-a dat 30 de minute în teren jucătoarelor venite de pe bancă.
România
Un cutremur cu magnitudinea 3,7 grade s-a produs sâmbătă după-amiaza, la ora locală 16:36, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, potrivit informațiilor publicate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).
Local
Nudurile virtuale au fost distribuite băieților din liceu prin intermediul Instagram și Whatsapp. Conducerea școlii a deschis o anchetă și a anunțat Biroul Siguranță Școlară din cadrul IPJ Arad.
12
Evenimente
Un eveniment organizat de Complexul Muzeal Arad, în parteneriat cu ISF şi ASF, îşi propune să educe financiar noile generaţii.
Local
Investiția s-a făcut din fonduri europene, în cadrul proiectului „Îmbunătățirea managementului calitativ al râurilor transfrontaliere: Criș (Körös), Mureș (Maros) și Tisa (Tisza)”.
Citiți principiile noastre de moderare aici!