Trăim în secolul vitezei, în care totul se face pe repede înainte, atât mâncarea, cât și banii. Dar calitatea produselor pe care le consumăm este afectată de substanțele chimice care ajută produsul să țină mai mult, să fie realizat într-un timp foarte scurt, să arate bine ochilor, iar de gust nici nu mai vorbim, deoarece acesta nu mai este dat de produsul în sine, ci de substanțele chimice din el.
Cine mai stă să lucreze la un produs zeci de ore? Vă spunem noi! Cei de la Bontalenti, o echipă care s-a „născut” din pasiunea și dedicația a două persoane care vin cu un produs de calitate, natural și – atenție! – fără conservanți. Secretul acestei brutării în care pot fi găsite și produse de patiserie este aluatul sau plămădeala (compoziție din făină, apă și drojdie, folosită la fermentarea aluatului). În acest caz, secretul este maiaua, un aluat folosit ca și preferment pentru pâine, înlocuind drojdia.
Maiaua este amestecată tot timpul, cantitatea care este luată zilnic din ea fiind înlocuită. Pâinea proaspăt scoasă din cuptor conține doar făină de calitate, apă și sare. Lucrul cel mai greu este că acest aluat trebuie frământat zi de zi, noapte de noapte.
Nu este o pâine care să conțină adaos de aditivi alimentari, precum amelioratori, stabilizatori, conservanți etc., de aceea, valabilitatea pâinii este de cinci zile, timp în care pâinea se păstrează foarte bine la loc răcoros.
Pâinea are coaja rumenă și crocantă, iar miezul este moale având un gust specific acrișor de la maia. Vorbim de un gust pe care toți clienții acestei brutării îl recunosc, le place și îl preferă.
Un adevărat deliciu pentru tine și familia ta, un produs la care se lucrează mult pentru ca el să fie sănătos, un produs de care tu trebuie să te convigi personal.
https://www.facebook.com/Bontalenti-SRL-470287016722169/
Citiți principiile noastre de moderare aici!