ARAD. Bogdan Boca (administrator public al municipiului Arad), Antoanela Naaji (consilier local municipal), Laura Andreş (preşedinte al Asociaţiei Oaza), Oana Pârvulescu (director general al Direcţiei de Asistenţă Socială), pr. Gheorghe Gligor (reprezentantul Arhiepiscopiei Aradului), Iudita Cuvineanu (director al Crucii Roşii Arad), Ovidiu Martin (director general al RCE Speranţa Copiilor), Mirel Petru Talpeş (Centrul de afaceri Mariş), Alexandru Cotta (reprezentantul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad), Adrian Toma (director al Poliţiei Locale), Siminica Turcaş (reprezentanta Spitalului Judeţean), Svetlana Zagorka Hriţcu (reprezentanta Inspectoratului Şcolar al Judeţului Arad).
Aceştia sunt cei 12 membri ai Consiliului Comunitar Consultativ al Direcţiei de Asistenţă Socială Arad. Numele lor a fost stabilit în urma votului secret al Consiliului Local Municipal Arad. Mandatul membrilor Consiliului Comunitar Consultativ este de doi ani.
Rol social
Consiliul Comunitar Consultativ s-a constituit prin HCLM nr.245/26.07.2016.
Potrivit Regulamentului de organizare şi funcţionare, Consiliul Comunitar Consultativ nu se substituie autorităţii locale şi nici serviciului public de asistenţă socială. Misiunea sa este de a contribui la identificarea nevoilor şi resurselor comunităţii locale şi de a promova implicarea acesteia, în vederea soluţionării problemelor comunităţii. Scopul Consiliului Comunitar Consultativ este de a sprijini activitatea de asistenţă socială prin creşterea calităţii vieţii în familiile aflate în stare de risc social şi excluziune socială, a copiilor privaţi de o îngrijire şi educaţie adecvată.
Consiliul Comunitar Consultativ se întruneşte în şedinţe ordinare trimestrial şi în şedinţe extraordinare, ori de câte ori este nevoie.
Trimite articolul
XOare “nevoiasii” care stau la ANL-uri si care nu dau semne de a fi saraci , cum li sa permis obtinerea unei locuinte cu o chirie modica?
Excelenta ideea cu asemenea consiliu.În continuare,ar trebui înființată o comisie speciala care sa identifice domeniile ,apoi o subcomisie care sa aibă sarcina sa analizeze domeniile identificate.Evident,pe banii cetățeanului votant !
Se intalnesc trimestrial ca sa nu se streseze ! Indemnizatia o iau lunar (si ceva sporuri tot lunar pentru stimulare ) .
aia cu pile cine altcineva