Terapia prin masaj vacuumatic te va aduce acolo unde visezi: la estomparea celulitei. Mecanismul de funcționare este reprezentat de absorbția aerului printr-o cavitate închisă formată de cupa aparatului și suprafața de corp pe care aceasta este plasată. Vacuumul este recomandat în orice stadiu de celulită, dar în special persoanelor care prezintă celulită compactată. În acest caz, pentru rezultate cât mai bune, sunt recomandate cel puţin 10 ședințe de tratament cu vacuum combinate cu alte terapii de remodelare corporală: electrostimularea, împachetările corporale şi chiar masajul anticelulitic pentru ca lupta să fie purtată pe toate fronturile.
În cazul în care clienta nu a mai efectuat nici o procedură de remodelare corporală până acum, specialiştii de la Eda recomandă ca primele 2 ședințe să fie de masaj anticelulitic. Scopul acestor ședințe este de a pregăti țesutul adipos pentru masajul cu vacuum!
Ce face vacuumul? Dezintegrează depozitelor de țesut adipos, îl aduc la suprafață (după 3-4 ședințe celulita va fi mai pronunțată, dar important este să nu se întrerupă tratamentul, după care are loc drenarea și eliminarea prin ajutorul limfei. Care sunt beneficiile terapiei cu vacuum dublată de masajul anticelulitic? Reducerea celulitei, tonifierea testului cutanat, scăderea în centimetri, intensificarea circulației sangvine și limfatice, îmbunătățirea aspectului pielii, îmbunătățirea troficității la nivel celular, activarea metabolismului, eliminarea și prevenirea edemelor, întărirea sistemului imunitar prin stimularea ganglionilor limfatici, intensificarea schimburilor nutritive și eliminării toxinelor din corp.
Contraindicaţii
Terapia cu vacuum nu este indicată în cazul rănilor deschise la nivelul țesutului, în cazul bolilor sau leziunilor cu caracter hemoragic, afecțiunilor dermatologice (dermatite, foliculite, eczeme, micoze etc.),în cazul flebitelor și tromboflebitele şi nici în perioada ciclului menstrual.
În doi
Dublată de masajul anticelulitic, terapia cu vacuum va da roade în cazul celulitei cu comportament favorizant (apărută pe fondul alimentaţiei greşite şi a sedentarismului), scopul masajului fiind acela de a remodela aspectul ţesutului adipos şi de a îndepărta celulita într-o proporţie cât mai mare. Principalul beneficiu al masajului anticelulitic este îmbunătăţirea circulaţiei sanguine, ceea ce conduce la reducerea şi eliminarea depunerilor grase în timp.
Citiți principiile noastre de moderare aici!