„Un juriu exigent, din care au făcut parte nume sonore ale artei culinare internaţionale, precum Gissur Gudmundsson, preşedintele juriului, Spiros Dimitriou, Ragnar Fridriksson, Thomas Gugler şi alţii au apreciat preparatele concurenţilor”, ne informează reprezentanţii CCJA.
Au fost apreciate, potrivit criteriile de evaluare, gustul produselor culinare, prezentarea finală, dexteritatea şi igiena concurentului.
Câştigătorii, la profesionişti, au fost desemnaţi următorii: secţiunea grătar – Salon Marem Arad, secţiunea ceaun – Taverna Pecicană, secţiunea creaţie – Salon Marem Arad, somelieri – Stan Nicolae, preparate culinare reci – Complex Hotelier Unirea Iaşi, dulciuri – Yana Uvarova, creaţie – Sky Restaurant Casa del Sole, iar la meniul alternativ cupa a revenit Complexului Hotelier Unirea Iaşi.
Citiți principiile noastre de moderare aici!