La acest concurs s-au înscris 61 de candidați pentru 77 de posturi vacante de director și director adjunct. Conform Inspectoratul Școlar Județean Arad, “Din cei 61 de candidați înscriși la concurs, 4 candidați au fost absenți, 1 candidat a avut examenul amânat din cauza îmbolnăvirii cu virusul SARS COV-2 și 1 candidat a fost absent la evaluare”.Au fost evaluați 55 de candidați dintre care 37 au fost admiși și 18 respinși. Contestațiile în urma probei scrise se pot depune în 18 și 19 februarie 2022, iar în 22 februarie vor fi afișate rezultate finale la proba scrisă.Următoarea etapă în calendarul Concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat 2022 va fi proba de interviu, care se va desfășura în perioada 16-25 martie 2022.
Trimite articolul
XSe dovedeste inca o data cit de competente sint aceste ,, cadre ,, didactice,cita minte au.
Dupa ce sint pe dinafara problemelor,dupa ce sint straini de cauza,vor sa fie si directori,sa incaseze salarii si mai mari.
Avem prea multi ,, profesori ,, prea multi directori,iar rezultatele muncii sint de la mediocru in jos,spun asta institutiile europene.
Majoritatea acestor surogate de licee tehnologice care scot an de an analfabeti functionali,ar trebui transformate in scoli profesionale , unde sa invete o meserie.
Problema este cine ii va invata meseria,pentru ca maistrii meseriasi nu mai sint in invatamint,le au locul tot felul de neaveniti.
Dar se impotrivesc profesorii de matematica,de limba romana,de istorie,de geografie,si alte materii care isi vor diminua ponderea la scolile profesionale,iar stimabili mentionati mai inainte vor ramine fara norme.
Asa ca continua tot asa si risipesc resursele statului roman aproape degeaba.