„În această săptămână, verificările s-au desfășurat pe străzile Constituției, Hunedoarei, Cuza-Vodă, Armoniei, Progresului, Trenului, Răzvan, Doinei, Boemiei, Radu de la Afumați, Constantin Brâncoveanu, Clopotului, Andrei Șaguna, Tabacovici, Renașterii, Griviței, Oituz, Libertății, respectiv Bulevardul Revoluției. S-au verificat 1116 locuințe, constatându-se că pentru 44 dintre acestea nu existau contracte de salubrizare, acestea fiind încheiate la fața locului de către lucrătorii RETIM.
A fost constatată în zonele verificate încheierea unor contracte pentru un număr mai mic de persoane decât numărul persoanelor care locuiesc în fapt la adresele respective. Astfel, au fost adăugate 291 persoane în contractele respective, în vederea armonizării corespondenței cantității de deșeuri generate de firme, respectiv gospodării, cu datele din contractele încheiate”, au transmis reprezentanții DGPL Arad.
Autoritățile au anunțat că aceste demersuri vor continua în perioada următoare, „în vederea sincronizării numărului de persoane din contractele încheiate cu numărul real de persoane pentru care se prestează serviciul de salubrizare”.
Trimite articolul
XRuie metim!
Foarte bine, dar sa nu uite firma ca are si niste obligatii. Sunt zone in care se mai ,,sare” peste ridicarea gunoiului.
Eu zic ca oamenii sunt prosti ca nu reclama ilegalitatile astea la DNA!!! Cum mortii masii de treaba se implica politia locala in favoarea unei firme private? Alo, se aude? Deci Primaria si Politia Locala Arad au ajuns agenti de vanzari?
De ce nu exista pe piata mai multe firme de salubritate ca in lumea normala? De ce decide Primaria pentru mine pe banii mei? DNA Arad exista? Sau trebuie sa facem plangere la Bucuresti?
-
Trebuie…
Astia de la RETIM fac si recensaminte mai nou?
Nota 2 pt retim. O firma si angajati de tot rahatul!
De trei saptamani nu s-a ridicat deseul biodegradabil.Jalnic.