Datele Ministerului Sănătății arată că de luni până marți, în județul Arad au fost procesate 373 de teste RT-PCR și 733 de teste rapide pentru detecția infecției cu SARS-CoV-2, fiind înregistrate 78 de cazuri noi. În același interval au fost raportate și 3 decese, dar și 104 vindecări. Numărul deceselor și al vindecărilor fiind mai mare decât cel al cazurilor noi, numărul cazurilor active a înregistrat o scădere. Acesta a ajuns la 911, din care 728 la persoane izolate la domiciliu.
183 de pacienți infectați cu SARS-CoV-2 sunt internați la Spitalul Orășenesc Ineu (7), Spitalul de Boli Cronice Sebiș (10) și Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad (166). Dintre cei de la Județean, 24 sunt la Terapie Intensivă – cel mai mic număr de pacienți la ATI din ultimele luni.
Comuna Ignești continuă să conducă în topul incidențelor, cu 10.25 cazuri la mia de locuitori. Aceasta se află pe primul loc în județ și pe 4 la nivel național, fiind depășită de trei comune din Caraș-Severin, Cluj și Alba. Orașul cu cea mai mare incidență este Sebiş – 3.81, urmat de Curtici – 3.79. Cele două orașe arădene se află pe locurile 2 și 3 la nivel național în topul orașelor, după incidență. Municipiul Arad a înregistrat marți o incidență de 2.96 cazuri la mia de locuitori, cea mai mare valoare din țară, în rândul municipiilor.
Trimite articolul
XVesti bune, dar restrictiile cand se ridica? Cate vaccinuri mai trebuie sa facem? Cand intram in normalitate fara certific@c@t verde?
-
vaccinuri?fara numar certificat verde?niciodata….
-
Înapoi la ormal când poporul arată că a avut destule restricțiialtfel nu seva mai reveni la normal niciodată.
Vă amintiți de inițială restricție care chipurile “va fi temporară”?????
100 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 4 pacienți decedați nu au înregistrat comorbidități, iar pentru 3 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.
Au fost raportate 6 decese anterioare intervalului de referință, survenite în județele Arad, Argeș, Covasna, Neamț, în lunile octombrie, respectiv noiembrie 2021. În intervalul de referință au fost raportate 101 decese.
Din totalul de 107 pacienți decedați, 93 erau nevaccinați și 14 vaccinați. Cei 14 pacienți decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între grupele de vârstă 50-59 ani și peste 80 de ani. Toți pacienții vaccinați care au decedat prezentau comorbidități.
-
Asa i anonim dar cand te gandesti ca intr un an au murit ( nici aia nu e sigur ) 277 de covid. Acum daca unui decedat i a fost trecuta in fisa alta cauza de deces se trece retro la covid. Cum ti se par tie toate statisticile prezentate?
-
Aberezi cu grație in continuare. Pa!
-
anonimule ia de aici:
https://www.mediafax.ro/coronavirus/raport-decese-covid-romania-document-20079868
si astia abereaza?
-
Tu aberezi.
-
@Viking
Citește cu atenție întreg raportul și te vei lămuri că informația cu “doar 227 decese de Covid este eronată”. Vezi în special paragrafele III, IV și V.
-
-
-
-
Uk cu 70% vaccinare completa are infectarile si si decesele in crestere. O fi de la cei nevaccinati nu ? Noi am cam terminat cu valul de covid cu celel 39+% vaccinati. Noi cu sistemul nostru sanitar evident ‘superior’!
In noiembrie la audierea de la senat Senatoarea aferenta Main a cerut explicatii de la Faucci cum de 80% din cei decedati sunt vaccinati (pupulatia este 73%+ vaccinata).
Asa ca nu pare sa ajute ‘vacacinurile astea noi.
Studiile cercetatorilor israelieni confirma ca imunitatea naturala este de 27 de ori mai eficienta decat protectia oferita de vaccinul anti-covid.
vaccinuri?fara numar certificat verde?niciodata….