S-au cheltuit ilegal bani. Iar acum trebuie daţi înapoi. Ministerul Fondurilor Europene a emis un proces verbal de constatare a neregulilor şi de stabilire a creanţelor bugetare, proces verbal în care a stabilit o corecţie financiară în ceea ce priveşte banii cheltuiţi de judeţul Arad în cadrul implementării masterplanului de deşeuri. “Direcția Economică a analizat referatul Președintelui Consiliului Județean Arad privind aprobarea plății sumei de 114.738,40 lei stabilită prin titlul de creanță. Unitatea Administrativ Teritorială Județul Arad a implementat în perioada 2010-2015 proiectul Sistem de Management Integrat al Deșeurilor Solide în județul Arad. În data de 21.05.2020 a fost înregistrat la Consiliul Județean Arad Procesul verbal de constatare a neregulilor și de stabilire a creanțelor bugetare nr. 37707/08.05.2020 emis de către Direcția Generală Programe Europene Infrastructură Mare. Comisia de control consideră că suma de 114.738,40 lei reprezentând contravaloarea cheltuielilor de procurare și înlocuire tablouri electrice de comandă devine cheltuială neeligibilă”, se arată într-un raport al aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Arad. Drept urmare, consilierii judeţeni au votat un proiect de hotărâre prin care s-a stabilit ca suma respectivă, cheltuită fără temei legal, să fie înapoiată Ministerului Fondurilor Europene.
Dăm bani înapoi din proiectul pentru Deşeuri
Dăm bani înapoi din proiectul pentru Deşeuri
Reactualizat la:
Consiliul Judeţean Arad a primit o corecţie financiară privind implementarea masterplanului de deşeuri.
Trimite articolul
XCele mai citite știri
Local
Documentul se poate obține foarte ușor, chiar prin solicitare online, în termen de șapte zile.
Advertorial
Odată cu digitalizarea și modernizarea proceselor fiscale, companiile din România încep să se adapteze cerințelor fiscale mai riguroase și tehnice impuse de ANAF. Un exemplu în acest proces este declarația SAF-T, cunoscută și sub numele de Declarația 406.
România
Turul întâi s-a încheiat cu o surpriză de proporții pentru mai toată lumea. Lupta în turul al doilea se va purta între independentul pro-rus Călin Georgescu și USR-ista pro-europeană Elena Lasconi. Câți români au votat, ce județe au excelat la prezență, care au fost codașele, unde a câștigat fiecare dintre principalii candidați și cine este marele pierzător al scrutinului de duminică?
România
Preşedintele interimar al PNL, Ilie Bolojan, a anunţat, luni, că liberalii o vor susţine, „fără niciun fel de negociere”, pe Elena Lasconi, candidatul USR, în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.
2
România
Biroul Executiv al PNL l-a validat, luni seara, preşedinte interimar al partidului pe preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan.
1
Citiți principiile noastre de moderare aici!