Aşadar… „dacă nu v-ați făcut program pentru seara de sâmbătă, 18 septembrie 2021, vă invităm, de la ora 20.00, în curtea Catedralei Ortodoxe Vechi din Arad, la o proiecție de film în aer liber. Veți putea urmări animația dublată în limba română ZOOtopia, o comedie în care animăluțele ne demonstrează că oricine poate deveni exact ceea ce-și dorește. Vă așteptăm, cu mic cu mare, la film!” – spun cei de la CMC Arad.
Intrarea este liberă. Nu se fac rezervări de locuri. Spectatorii vor fi aşteptaţi cu mici surprize pregătite cu drag de Parohia Ordodoxă „Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul” Arad – Centru.
Trimite articolul
Xfain ce sa zic.
nu am mai vazut spectacole in biserici O fi interesant
alte spectacole nu tin ca loc e destul si in curte si afara..?
preotii participa si ei la spectacole in reverenda sau in alta tinută? cum?
se tin astfel de spectacole si la catedrala noua? Cand?
-
Și CE are ? Biserica catolică cum poate organiza în interior concerte de muzica clasica ???
Aaa,cu siguranță ești un habotnic!
Io locuiesc în Gai, acolo la mănăstire, nu preconizați proiecții de filme?
De ce trebuie traduse / dublate filmele in limba romana ??? Lasati desenele animate si alte filme sa ruleze in limba originala – engleza
Adaugati subtitrarea, se poate face usor, chiar automatizat
Doua avantaje mari pentru copiii nostrii:
– aud si se familiarizeaza cu limba engleza
– invata sa citeasca traducerea in limba romana
-
Noștri* 😏
În ceea ce privește sincronizarea ( dublarea ) filmelor ptr.cei mici este foarte bine venită. Sunt Pro…– nu toți copiii care vin la film știu încă să citească
– dacă nu știu încă să citească, nu înțeleg ce vorbesc
-
pt Observator – si copiii mei au fost prescolari si urmarea filme de desene animate, stiu cum merge treaba, cred ca amandoi suntem de acord ca marea majoritate a filmelor de desene animate, daca nu chiar toate filmele de desene animate pentru copii ( nu ma refer la cele pentru tineret si adulti) sunt extrem de vizuale, usor de urmarit firul actiunii si intrigile, cu dialoguri scurte, limitate la directii verbale usor de dedus de imaginatia exceptionala, foarte precoce a copiilor de varsta prescolara, care inca nu pot sau nu stiu sa citeasca. Sunt serii intregi de studii care arata ca copiii de varsta prescolara au o putere de perceptie si de imaginatie care compenseaza foarte eficient lipsa abilitatii de a intalege explicit un dialog verbal, care oricum este foarte scurt si direct – cum este cazul dialogurilor din aceste filme de desene animate. Majoritatea dialogurilor in cazul acestor filme , se desfasoara iintre caracterele pozitive si cele negative, iar actiunea se axeaza aproape in exclusivitate, pe conflictul “bine-rau”, iar desfasurarea actiunii este usor de anticipat si de intales de spectatorii cu varste prescolare.
-