ARAD. Secția Pneumologie II din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a găzduit în perioada 19-21 iunie doi medici pneumologi din Statele Unite ale Americii. Dr. Niki Kasinathan și dr. Romala Suredran au venit la Arad în cadrul programului „Pulmonary Fellowship” derulat între Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad și Rutgers Medical School – Robert Wood Johnson University Medical Center. Pe parcursul celor trei zile, medicii din SUA împreună cu echipa medicală a Secției Pneumologie II au dezbătut probleme legate de incidența tuberculozei în România și totodată, oaspeții au putut observa și compara patologia cu care se confruntă secția.
Doi medici americani, trei zile la spitalul TBC din Arad
Doi medici americani, trei zile la spitalul TBC din Arad
S-a întâmplat în cadrul unui program derulat de UVVG şi o universitate din New Jersey.
Trimite articolul
XCele mai citite știri
Local
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac au depistat în urma controalelor efectuate în zona de competență patru cetățeni străini fără drept de a călători în spațiul Schengen.
România
InfoCons, alături de partenerul său Declaratie-Nutritionala.ro, a realizat un studiu detaliat asupra ciorbei de perișoare comercializate în restaurante, având în vedere ingredientele și valorile nutriționale.
ARADON Sport local
Dan Moraru le-a dat 30 de minute în teren jucătoarelor venite de pe bancă.
România
Un cutremur cu magnitudinea 3,7 grade s-a produs sâmbătă după-amiaza, la ora locală 16:36, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, potrivit informațiilor publicate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).
Local
Nudurile virtuale au fost distribuite băieților din liceu prin intermediul Instagram și Whatsapp. Conducerea școlii a deschis o anchetă și a anunțat Biroul Siguranță Școlară din cadrul IPJ Arad.
10
Evenimente
Un eveniment organizat de Complexul Muzeal Arad, în parteneriat cu ISF şi ASF, îşi propune să educe financiar noile generaţii.
Local
Investiția s-a făcut din fonduri europene, în cadrul proiectului „Îmbunătățirea managementului calitativ al râurilor transfrontaliere: Criș (Körös), Mureș (Maros) și Tisa (Tisza)”.
Citiți principiile noastre de moderare aici!