Arad. Direcția de Sănătate Publică Arad a efectuat, în cursul săptămânii trecute, controalele în unități alimentare, având ca prioritate sănătatea consumatorilor.
Astfel, în data de 16 septembrie, inspectorii sanitari din cadrul Serviciului control sănătate publică Arad (SCSP), însoțiți de către directorul instituției, s-au deplasat la patru unități de tip restaurant/fast-food din municipiul Arad. Din cele patru locații, două au primit amendă contravențională, la una din unități nu era prezent administratorul și s-a solicitat prezentarea sa la sediul instituției cu toate documentele necesare până în data de 22 septembrie, iar o unitate nu respecta condițiile igienico-sanitare prevăzute de legislația în vigoare.
„În urma controlului efectuat, s-au constatat o serie de nereguli după cum urmează: lipsă curs de igienă, neefectuarea operațiunilor de curățenie și de dezinfecție, neasigurarea dotării cu ustensile și materiale pentru curățenie și dezinfecție, curățenie efectuată necorespunzător, produse alimentare (carne) fără elemente de identificare, ustensile, dar și recipiente în care erau depozitate produse alimentare, murdare și nedezinfectate, ouă necurățate, nedezinfectate și nedepozitate în spatii frigorifice separate, ci împreună cu alte produse alimentare”, se arată în informarea de presă transmisă de cei de la DSP.
Ca urmare a celor constatate, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 45.000 lei.
Trimite articolul
XPai draga reporter, spunei opiniei publice care sant unitatile gasite cu nereguli sa-u tineti ascuns. Sa stim sa ne ferim si noi oameni de rand altfel nu are rest sa publicati asemenea informatie. E fara inportanta.
Iarasi evitati sa dati numele acestor unitati de alimentatie publica? De ce?
-
Problema e și cine gătește în acele bucătării. Va spun eu: persoane care habar nu au sa gătească,își bat joc de alimentele ce le cumpăra patronul. Ni au studii în domeniu și gătesc foarte prost. Când le citești meniul pare foarte apetisant numele dar când vine cu farfuria regreți ce ai ales. Se duce de râpă totul. Dai pe o ciorba sau supa 15 lei enorm de mult în comparație cu calitatea ei. Probabil au asa preturi sa și acopere salariile și utilitățile ca ție ca și client ți se servește laturi. În unele fast food-uri unde mâncarea e destul de ok. În timp ce stai la rand umbla gongile de bucătărie pe tavan.
ARADON!!! CASCATILOR!!! NUMELE FIRMELOR!!!!!!!!!
Numele firmelor, băăăă, scrieti-le dracului !!!!!!!!
Stimata doamna Sabina Ambrus nu pot sa cred ca ascundeti numele unor firme care pun in pericol sanatatea cetatenilor, de aceea cred ca imaginile care va insotesc articolul sunt facute in bucataria dumneavoastra, am dreptate ?
Are tata bani
Hai la aripi ca e marți
Merita copii aripi stricate la Kfc
Mai bine aripi stricate decât mizerie.
Sa nu afișeze numele ci cei care vor detali sa se facă inspectori.
Nu ar fi ridicol la ce comentariii scriu.
-
Nanocefalule, la cum scrii, cred ca ai terminat doar “skoala vietzi”, si aia la fara frecventa.
Problema e și cine gătește în acele bucătării. Va spun eu: persoane care habar nu au sa gătească,își bat joc de alimentele ce le cumpăra patronul. Ni au studii în domeniu și gătesc foarte prost. Când le citești meniul pare foarte apetisant numele dar când vine cu farfuria regreți ce ai ales. Se duce de râpă totul. Dai pe o ciorba sau supa 15 lei enorm de mult în comparație cu calitatea ei. Probabil au asa preturi sa și acopere salariile și utilitățile ca ție ca și client ți se servește laturi. În unele fast food-uri unde mâncarea e destul de ok. În timp ce stai la rand umbla gongile de bucătărie pe tavan.
Material fără subiect!