Cea mai mare sumă – 1.097.000 lei – a fost alocată pentru întocmirea de documentații la drumuri, în timp ce 659.000 lei au fost direcţionaţi spre achiziționarea unui sistem în vederea asigurării arhivării imaginilor de tip CT și RMN. 173.000 lei vor merge spre achiziționarea unei licențe Microsoft SQL Server 4CORE (41.000 lei) și pentru suplimentarea cheltuielilor neeligibile în cadrul proiectului finanțat din fonduri externe nerambursabile „Prevenirea și monitorizarea bolilor infecțioase și a infecțiilor intraspitalicești în Arad, Mako și Hodmezovasarhely – STOP GERMS” (132.000 lei). Alţi 138.000 lei au fost repartizaţi pentru contribuția proprie și cheltuielile eligibile aferente proiectului finanțat din fonduri externe nerambursabile „Construirea a doua case de tip familial Hansel și Gretel și reabilitarea unui Centru de zi și recuperare pentru copii cu dizabilități mentale – Simba”.
„Sunt sume din excedentul bugetar, rezultat al economiilor sau al altor alocări neconsumate. Gestionăm cu maximum de exigență fiecare resursă a Consiliului Județean pentru a finanța unele investiții, pentru a contribui la derularea investițiilor în curs sau pentru a acoperi unele cheltuieli pentru diferite proiecte”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.
Trimite articolul
XVoi și ….investițiile… se vede rezultatul investițiilor din anii precedenti . Măi dar aveți tupeu la greu.
Peste 1000000 lei pentru documentație la drumuri? Când treceți fraților de la documentații pe care le tot întocmiți,la punerea în practică? Ce se întâmplă cu drumul Arad-Șiria-Pâncota este de domeniul penibilului! Ce se întâmplă cu alte drumuri județene cu care vă tot lăudați? Vorba multă,sărăcia omului. La treabă dragi tovarăși! Cetățenii așteaptă mult mai mult de la voi.
Ce ma surprinde si ma intriga in acelasi timp.si nu numai pe mine ci pe toti aradenii care circula prin fata cladirii consiliului judetean. este mizeria in care se complace Consiliul Judetean, De ani de zile,mai exact de cand s-a demolat constructia care a fost in fata consiliului, terenul respectiv,in loc sa fie transformat in parc, nici macar nu este curatat,iar pomii batrani de 50-60 de ani,cu doua crengi fac un tablou sumbru. Din excedentul bugetar propunem amenajarea spatiului din fata consiliului.Care gospodar nu face curat in fata casei sale? Imaginea de afara reflecta simtul de gospodar care exista sau nu.