Pofticioşii de dulciuri, cei dornici să consume produse de cofetărie manufacturate integral şi preparate doar din ingrediente naturale au la dispoziţie „Atelier Gurmand” – laboratorul de cofetărie şi patiserie Savori Urbane. E exponentul unei mărci care nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru cei cu preocupări în domeniul culinar. Cei care doar admiră produsele şi reţetele postate pe blog, neîndrăznind să le încerce, au de acum posibilitatea să le comande. Din repertoriul Atelierului Gurmand fac parte atât prăjituri moderne, contemporane – bavaroises, entremets, Fraisier, Prinsesstorta, macarons -, cât şi prăjituri şi torturi clasice, făcute „ca la mama acasă” – Tort Doboş, Grilias, Diplomat, işlere cu nucă, beigli etc. Proprietarul laboratorului, Oana Igreţiu, e garanţia că produsele comandate sunt naturale, gătite cinstit, fără surogate.
„Conceptul este complet diferit de ceea ce se oferă astăzi în Arad. Produsele noastre de cofetărie sunt manufacturate integral şi sunt preparate doar din ingrediente naturale: unt, frişcă naturală, arome naturale (baton de vanilie etc.), ciocolată belgiană de cea mai bună calitate etc. E o afacere de nişă, e butic, e pentru un public restrâns, un public avizat, în general lume care a mai fost prin străinătate şi a mai mâncat aşa ceva” – spune Oana Igreţiu.
Preţuri
Preţul la care pot fi achiziţionate produsele preparate în „Atelier Gurmand” e pe măsura pretenţiilor: porneşte de la 60 de lei/kg pentru cozonaci şi produse de patiserie, 80 de lei/kg la prăjituri şi torturi şi ajunge până la 120 de lei/kg pentru produsele care necesită manufactură multă, precum torturile cu foi fine, dar şi pentru cele care conţin nucă şi alune. Macarons se vinde la bucată (4 lei), iar cele mai mari, care au şi zmeură, costă 8 lei bucata.
Trimite articolul
XBuna Oana siDiana !
Pe data de 2 Septembrie ajung in Arad . Tare as vrea sa ma intalnesc cu voi si sa va cunosc si dand o cautare pe Google am vazut ca intre timp a aparut acest Atelier Gurmand . Credeti ca am vreo sansa sa va vad ?
Dorina