ARAD. La Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Arad s-a desfăşurat, zilele trecute, „Expoziţie culinară IndAlim 2013”, sub egida „Festivalului Naţional al Şanselor Tale 2013”.
Elevii şcolii au prezentat, în proporţie de 90%, produse specifice româneşti, gătite în bucătăria proprie şi integrate într-o expoziţie cu donare de bani, în vederea strângerii de fonduri pentru tinerii de la C.I.T.O. Arad.
Obiectivele activităţii au fost: dezvoltarea creativităţii elevilor, dezvoltarea abilităţilor de a găti specific românesc, implicarea părinţilor în activităţile şcolii şi ale elevilor, achiziţionarea unor abilităţi de a lucra în echipă, dezvoltarea abilităţilor de comunicare, formarea unor competenţe sociale (comunicare, empatie).
Coordonatorii activităţii au fost prof. Claudius-Lucian Mladin, inspector şcolar general la I.Ş.J. Arad, director prof. dr. Anca-Patricia Stoenescu, director adjunct prof. Claudia Trofin, consilierul educativ prof. Iulia Ghinga. Dar şi cadrele didactice – prof. Gheorghina Vlad, prof. Viorela Simedru, prof. Lenţica Coman, prof. Ioan Mercea – în calitate de organizatori.
„Ne bucurăm că elevii au răspuns cu mult entuziasm acestei iniţiative, ne-au uimit cu produsele delicioase pe care le-au prezentat, drept dovadă la finalul activităţii toate produsele au fost devorate – ne spune prof. Gina Vlad. Le mulţumim şi părinţilor pentru implicarea în această activitate.”
Elevi şi părinţi
S-au implicat în realizarea produselor culinare elevii claselor a XI-a B, a XI-a C, a XI-a D şi a X-a D, în total 53 de elevi şi 44 părinţi ai elevilor.
Citiți principiile noastre de moderare aici!