Astfel, pacienții internați în cele două clădiri au ajuns să apeleze la soluții…de avarie. Pe pervazul unei ferestre aflate la etajul 1 al clădirii din Piața Mihai Viteazul, pacienții din salon și-au depozitat mâncarea „la rece”, semn că Spitalul Clinic Județean de Urgență nu a avut fondurile necesare asigurării unor condiții decente în saloane.
În clădirea de lângă, la parter, un alt salon, o altă improvizație. Dacă un frigider pentru salon i-ar costa pe cei de la Spitalul Județean câteva sute de lei – investiție prea mare, pare-se, o galerie sau o șină pentru draperii i-ar costa câteva zeci de lei. Dar, se pare, nici pentru așa ceva nu au fost bani, astfel că pacienții care au vrut să se apere de lumină au fost nevoiți să prindă draperiile în fereastră.
Desigur, vina nu o poartă pacienții care au încercat să se descurce așa cum au putut. Vina este a autorităților, pentru care o fațadă frumoasă, care dă bine în poze și întoarce privirile trecătorilor, pare să fie mult, mult mai importantă decât condițiile pe care pacienții le îndură în saloanele din spatele fațadelor proaspăt vopsite.
Trimite articolul
Xdaca esti pieton si iti pică intamplator in cap un borcan din ala de pe pervazul geamului ” om ” esti! Nici nu ai pe cine sa tragi la raspundere ca nu se stie a cui a fost obiectul picat din cer………ha!ha!
Mancare decenta si suficienta (de preferinta nu de la firmele de catering fara nume 😉) ca sa nu fie nevoiti sa primeasca mancare de acasa, iar atunci interzisa depozitarea oricaror obiecte pe pervazuri.
-
Mincarea este buna si suficienta . Dar bolnavii si apartinatorii nu se pot abtine sa nu aduca ceva de acasa.
-
Fosta pacienta mancarea aia nici cainii nu o mananca e o aberatie ce spui !
-