Arad. Va curge berea. Sau cel puţin aşa speră Primăria Arad, care va organiza cea de a doua ediţie a festivalului berii în municipiu. Şi nu oricum, ci în repetiţie. Dacă anul trecut evenimentul a fost organizat de-a lungul unui week-end, în acest an primăria a decis că festivalul va fi organizat
timp de două week-enduri.
În cadrul unei conferinţe de presă, organizatorii evenimentului – Consiliul Local al Municipiului Arad, reprezentat ieri de Ovidiu Moşneag, şi reprezentanţii agenţilor economici – Nicolae Chiş şi Florin Doroţiu, au anunţat că ediţia de anul acesta vine cu „aceleaşi bunătăţi”, va fi destinat tuturor celor care îşi doresc să se bucure de specialităţi cu specific bavarez, indiferent că vin îmbrăcaţi la costum sau în blugi, şi… în urma feedback-ului pozitiv de anul trecut, va ţine mai mult!
«Prima ediție pe care am organizat-o anul trecut a avut succes în rândul arădenilor și de aceea am dorit să prelungim bucuria, organizând evenimentul în două week-end-uri. Împreună cu colaboratorii noștri am demonstrat că un festival popular poate avea ținută și bun gust, lucruri care au fost foarte apreciate de concetățenii noștri. Dorim ca, pas cu pas, să creștem acest eveniment pentru publicul arădean» a declarat Ovidiu Moșneag.
Oktober Bier Festival va fi organizat în Piaţa Avram Iancu, în perioada 17-19 octombrie şi 24-26 octombrie. Sunt aşteptaţi (în urma experienţei de anul trecut) câte 600-700 de arădeni în fiecare seară. Totul, va avea , însă, „o notă de eleganţă”, spun organizatorii. Mai exact, berea (de mai multe tipuri) va fi servită în halbe de sticlă, personalul angajat fiind echipat în costume cu specific bavarez. Specilităţile culinare se înscriu în aceeaşi notă: ciolan, cârnăciori, varză, pui la rotisor, caşcaval, covrigi nemţeşti.
Vor lipsi cu desăvârşire micii şi halbele de plastic!
Citiți principiile noastre de moderare aici!