Cele mai vechi urme de bere, care provin din anii 3.500-2.900 î.Hr., au fost descoperite de curând în Mesopotamia (Iranul de Vest)
În 1516 apare Legea Germană a Purității (Deutsches Reinheitsgebot) , care spune clar că ingredientele berii trebuie să fie doar apă, orz și hamei.
Comercializarea berii a început în anul 1200 în regiunile pe care se află astăzi Germania, iar prima imbuteliere a avut loc in anul 1605.
LA BOTTEGA beer&grill te invita sa iei parte la istoria berii cu aproximativ 100 de sortimente de bere din 20 de tari.
Timp de 2 saptamani, incepand din 5 octombrie ai FESTIVAL DE BERE:
– bere alba, bere neagra, blonda, aramie, filtrata sau nefiltrata, bere din grau sau din hamei, din orz sau din orez, bere la halba sau la sticla, bere dulce sau amara, picanta sau sarata, cu fructe sau cu miere, comerciala sau artizanala….si multe multe alte sortimente de filtrare, ingrediente sau fermentatie.
Serile sunt completate de muzica live si preparate culinare speciale, pregatite de maestrii nostri bucatari.
FESTIVALUL DE BERE – LA BOTTEGA beer&grill – #pemal din 5 pana in 20 octombrie!
INTRAREA GRATUITA!
Rezervari mese – 0757BOTEGA
Citiți principiile noastre de moderare aici!