Protagonişti sunt copii cu diverse dizabilităţi (Sindrom Down, autism, retard neuro-motor) din Arad, familiile lor şi persoane care au intrat în contact cu aceştia (medici, educatori, terapeuţi). Astăzi are loc prima proiecţie publică a acestui film, arădenii care doresc să-l vizioneze fiind invitaţi la Galleria Arad între orele 10-00-21.00. Reprezentanţii Asociaţiei „Down Art” oferă celor interesaţi informaţii despre sindromul Down.
Film despre Sindromul Down, la Galleria
ARAD. Ziua Internaţională a Sindromului Down (21 martie) este marcată astăzi la Galleria Arad. În organizarea Asociaţiei „Down Art”, la intrarea principală în mall, va rula filmul „Odihna sufletului” - un scurt metraj despre Sindromul Down şi alte dizabilităţi. Este un film realizat la Arad, în vara anului 2012, în regia lui Adi Gliga, prin New Vision Romania.
Trimite articolul
XCele mai citite știri
Local
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac au depistat în urma controalelor efectuate în zona de competență patru cetățeni străini fără drept de a călători în spațiul Schengen.
1
România
InfoCons, alături de partenerul său Declaratie-Nutritionala.ro, a realizat un studiu detaliat asupra ciorbei de perișoare comercializate în restaurante, având în vedere ingredientele și valorile nutriționale.
ARADON Sport local
Dan Moraru le-a dat 30 de minute în teren jucătoarelor venite de pe bancă.
România
Un cutremur cu magnitudinea 3,7 grade s-a produs sâmbătă după-amiaza, la ora locală 16:36, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, potrivit informațiilor publicate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).
Local
Nudurile virtuale au fost distribuite băieților din liceu prin intermediul Instagram și Whatsapp. Conducerea școlii a deschis o anchetă și a anunțat Biroul Siguranță Școlară din cadrul IPJ Arad.
16
Evenimente
Un eveniment organizat de Complexul Muzeal Arad, în parteneriat cu ISF şi ASF, îşi propune să educe financiar noile generaţii.
Local
Investiția s-a făcut din fonduri europene, în cadrul proiectului „Îmbunătățirea managementului calitativ al râurilor transfrontaliere: Criș (Körös), Mureș (Maros) și Tisa (Tisza)”.
Citiți principiile noastre de moderare aici!