La acest eveniment se promovează tradiția și brandul local în ceea ce înseamnă producerea cârnațului de Nădlac. Pe lângă comisia de degustare a cârnațului care va premia cei mai gustoși și aspectuoși cârnați proaspeți, o altă comisie va analiza și premia fiecare echipă participantă, astfel se va premia și cea mai tânără echipă, cea mai originală echipă, cea mai frumos costumată echipă, cea mai autentică masă de prezentare, cea mai bogată masă de prezentare, cea mai veselă echipă etc. De asemenea, Primăria si Consiliul local vor acorda premii, premiul Primarului și premiul Consiliului Local.
Trimite articolul
XNadlacul este renumit prin salamul pe care il face…………!
-
Adica un fel de carnat mai gros…
Din pacate ce s-a degustat in corturile producatorilor a fost OK, dar la restul tarabelor au fost carnati de la hipermarketuri.Oricum a fost frumos la Nadlac ,ca si organizare, posibilitati de degustare carnati, salamuri, slanina , etc de la diverse echipe romanesti , din Slovacia, Ungaria, Serbia, Etc.
Și ne mai mirăm că arădenii sunt campioni la bolile cardiovasculare