Cu participarea a aproximativ 800 de copii din țară și din afara granițelor țării (Republica Moldova, Polonia, Serbia, Croația, Ungaria, Germania, Slovacia), evenimentul a oferit, la fel ca pe parcursul edițiilor anterioare, prilejul de a promova calitatea în educația extrașcolară în domeniul cultural – artistic.
Deschiderea concursului a fost una spectaculoasă, marcată de un scurt moment artistic oferit de elevii Palatului Copiilor Arad, urmat de intrarea în scenă, pe rând, a formațiilor de dans participante.
Inspectorul Școlar General, prof. Marius Göndör, a transmis mesajul de deschidere a evenimentului, iar reprezentanții autorităților publice locale și cei ai partenerilor implicați în organizare (Primăria Municipiului Arad, Consiliul Județean Arad, cele două universități arădene și alți parteneri care au susținut concursul) au adresat scurte mesaje participanților.
Concursul este înregistrat în Calendarul Activităților Educative – nivel Internațional (C.A.E.N.2023), beneficiind de finanțare din partea Ministerului Educației, precum și de sprijinul Primăriei Municipiului Arad, al Universității „Aurel Vlaicu” Arad, Universității „Vasile Goldiș” Arad și al mai multor parteneri generoși.
Trimite articolul
XCine a luat premiul, ucrainienii sau basarabenii, ca asa e de o vreme la noi .
Te pomenesti ca in sfarsit a fost teminat si predat inspectoratului scolar ce sta bine mersi in noul, modernul sediu si noul Palat al Copiiilor ?!? Dar cred ca e prea frumos sa fie adevarat… Copiii nu cer ; ei nu au nevoie de nimic, da ?