471 de cazuri, 47 de decese și 133 de vindecări. Cam așa stă situația, la zi, în județul Arad, cel de-al treilea județ din țară ca număr de cazuri, după Suceava și București. Tot pe locul trei se situează Aradul și după numărul de județe, fiind întrecut tot de Suceava și capitală, având numărul de decese raportate egal cu cel al județului vecin Hunedoara.
În jur de trei sute din cele 471 de cazuri sunt, încă, active. Procentul vindecărilor reprezintă 28.23% din totalul cazurilor, iar cel al deceselor reprezintă 9.97%. În comparație, procentul pacienților decedați din numărul total de cazuri confirmate în Suceava reprezintă 4.11%, în București 4.44, iar în județele vecine Aradului astfel: Hunedoara – 10.51%, Timiș – 7.35%, Alba – 4.4%, Bihor – 2.5%. La nivel național, procentul celor decedați din numărul celor infectați este de 5.29%, iar procentul vindecărilor este de 27.04%.
Trimite articolul
Xaradul isi consolideaza pozitia a 3 a , in fata mai sunt suceava si bucuresti.
ministrul a fost la arad si nu a luat nicio decizie de demitere a oficialilor locali care sunt depasiti.
demisia directorilor pusi de falco si clica lor de mafioti incompetenti!!
Serviciilor medicale (asistenței medicale) se măsoară în numărul de persoane infectate și dintre care câte au decedat.Comparând cu alte județe,( cu tari cu bune practici nu are rost) vedem ca nivelul asistenței medicale e ff jos. În județul nostru.
-
Daca nu se respecta”regulire”ajungem la Spital
“Noi ne imbolnavim ”
Medici de la Spital ne trateaza
“Multumim”
imi aduc boala la mine in tara mea mica si preaiubita!
Fara nici un dubiu acestea sunt rezultatele: A. unor masuri extrem de slabe privin intrarea in tara dar si a procedurilor de carantinare. B. a spagariei si pilelor din spitalele noastre. C. a ceea ce a devenit scoala romaneasca de medicina. Punct. Suntem singurii vinovati.