aradon.ro Web analytics



Încercare grosolană de măsluire a sondajului Aradon

De Flavius Ștețcu
Reactualizat la:

Încercare grosolană de măsluire a sondajului Aradon

Reactualizat la:
Metode josnice de propagandă electorală au fost folosite de susținătorii unui candidat pentru a denatura rezultatele sondajului Aradon “Eu cu cine votez?”
Scris de Flavius Ștețcu - Metode josnice de propagandă electorală au fost folosite de susținătorii unui candidat pentru a denatura rezultatele sondajului Aradon “Eu cu cine votez?”
46 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  1. Eugen says:

    Felicitari aradon!!!!!

  2. aradeanul says:

    O dovadă de profesionalism, Aradon, prin publicarea acestui articol. Poate va însemna descurajarea atitudinii tuturor publicațiilor arădene care încearcă să manipuleze opinia alegătorilor. Felicitări!
    Iar cei care au crezut că îl ajută pe Leo (un om căzut în plasa politicii AUR, din păcate!) n-au făcut altceva decât să-i aducă un deserviciu mare!

    • Dad says:

      Bravo Mihai, ai căzut în plasa sistemului? Sondaj bine organizat, dar numai pentru cei care cred în măgarii zburători.

  3. Obiectiv says:

    Felicitari ARADON! HOTUL striga hotul! Vai Aslau Aslau!

  4. Mihai says:

    Doamne fereste! Cum sa faca Aslau asa ceva? El va fi votat de 30.000 de aradeni in 9 iunie. 7000 de persoane sunt doar rudele sale de gradul 1. A copiat methnele AUR, roboti si conturi false.

  5. Sondor says:

    Bine, dar si la bibart si chesa erau voturi fake la greu..

  6. Dinu says:

    Ceva dovezi?

    • Dinu says:

      Asta explica cum se fac sondajele.

    • aradean onest says:

      Păi, ce dovadă mai bună vreți decât video de la finalul articolului, în care se vede cum curg în ritm amețitor voturile pentru Aslău?

      • Leu says:

        Lăsând deoparte faptul că ai o vedere slabă. Cine zice ca nu e o montare facuta de cei carora le e frica sa nu piarda voturi??

  7. Un aradean get-beget says:

    Cine voteaza ASLAU intr-un oras civilizat si scolit?
    VINITURILE!

    • aradeanu din centru says:

      Dacă Aradul este oras civilizat,las-o baltă. Plin de cefe late cu fulare de haur si cotarci bieamvieuri ce se plimba numa la beșini pe straße.

  8. Tuluz-Lotrec says:

    Bravo Aradon! ShoshocAURolacii extremisti in actiune! Iubitorii Rusnaciei si ai agresivitatii gratuite se manifesta exact in acelasi mod oriunde isi fac aparitia nefasta.

    • Cetatean says:

      Nu uitati ca majoritatea condamna agresiunea fatisa a Rusiei, dar nu iubesc nici pe macelarul propriului sau popor.
      Daca am fi avut politicieni cu dragoste de tara (nu extremisti !), Romania nu s-ar fi amestecat in razboiul cre nu ne priveste.Amestecul tarii noasre ne-a adus si ne va aduce numai pagube.

      • Tuluz-Lotrec says:

        Degeaba vrei sa apari ca fiind spalat si curat, tot duhnesti a rusnac, exact cum duhnesc si cioloveceul eulov si balbaitul cu 100 de usere- cocodobleg/bililibao/olog etc. Mirosul vostru de extremism violent nu se poate indeparta, este imprimat in voi genetic, iar educatia voastra precara il face si mai pregnant

        • Tututuluz-Codobelc cel viteaz pe aradon says:

          Hotul striga hotii. Numai ca tu esti un bou fricos care in afara de propria persoana, nu vede nimic bun in tara care l-a adoptat si il hraneste. Esti cel mai spurcat rus care exista pe fata pamantului.

          • Tuluz-Lotrec says:

            De fiecare data cand eu, Bilbao, Anonim aradean, Expertologul, f.b. sau altii comentam ceva impotriva lui Putin sau a Rusiei, primul care sare in apararea orcilor esti tu, ciolovecul de serviciu, rusnacul de un maro imaculat, lingaul orc decerebrat, mujicul de o abjectie colosala. Putem observa cu totii cum te plimbi apasat pe terenul viran de valori morale specific rusilor agresivi si bineinteles shoshocaurolacilor autohtoni

      • anonim says:

        Mars lepra si nu mai arunca cu noroi asupra romaniei !!!

        Putoarea ta de bolsevic infect a poluat tot net ul .

  9. Corin says:

    Fraților hârtia este sfântă , tehnologia ne duce la pieire din păcate !

  10. Georgel Simion Simionovici says:

    Care-i mirarea, gruparea pe care o reprezinta Aslau foloseste de ani buni metodele astea, preluate de la mama rusia, impreuna cu finantele necesare

  11. helmut says:

    atunci de ce nu mergeti cu rationamentul pana la capat, si voturile pentru actualul primar au fost masluite grosolan.
    aceasta este masinaria de falsuri propovaduita de Falca, cine sa mai voteze un anomin sprijinit de un fost general cu parkinson de la Tarnova si dat afara din facultate pe motiv de prostie, care nu a facut nimic timp de 4 ani!!

  12. Arădeanul Gigi says:

    Nu sondajele trebuie câștigate, ci alegerile! (De altfel este bine să mai aflăm și noi când se manipulează… Problema este că mai tot timpul se manipulează, dar nu ne dăm seama),

    • Cetatean says:

      De acord. Stalin avea vorba ca nu conreaza ce se voteaza, ci cine numara voturile. Nu uitati ca, asa a fost si cu referendumul de reducere a numarului de parlamentari.

  13. Anon says:

    Putina lume stie despre teoria internetului mort si cat de usor este se ai roboti.
    Sincer ma bucur ca a fost bombardata statistica.
    In general statistici de genul sunt folosite impotriva noastra sa stie opozitia unde sa minta mai mult sa iasa vum vor ei.

  14. Titanpoint says:

    Și la bibart nu? :)) hai sa fim serioși

  15. Arăde@nul says:

    Mai mult rău și-a făcut! Acum vedem si noi situația si îl vom recompensa la alegeri !

    • Înscenare? says:

      De unde ști ca la comanda lui s-a făcut falsul, poate e o înscenare făcută de către oricine altcineva ca tocmai sa se ppată face acest articol.

      • teatru ieftin rusesc says:

        Siiiigur toata lumea insceneaza ceva celor din AUR si rusilor, marii lor “pretini”

  16. Contele says:

    Bibi e locul 1 asta e important. La cat de prosti sunt aradenii, era evident ca il vom avea pe bibi primar pana moare(sau se pensioneaza).

  17. Marius says:

    Hoție în vazul lumii. Ăștia sunt periculoși ca n-au nici o limita.

  18. pentruarad_ro says:

    Ziarul Aradon impiedica dreptul la exprimare libera doar pentru faptul ca mi am spus parerea negativa fata de mincinosii de la pnl, psd, udmr. Si ca am spus ca voi Vota AUR. Nu am folosit cuvinte obscene!!

    • ARADEAN says:

      Aveti foarte mare dreptate si mie nu mi-au aparut multe comentarii si sugestii la diferite articole publicate de Ziarul Aradon,nu am folosit niciodata limbaj injurioa,licentios

    • Nicu says:

      Habar nu ai ce e dreptul la exprimare libera dar ai auzit si tu de ea si crezi ca toata lumea trebuie sa te asculte.
      Exprimarea libera inseamna ca statul nu te poate cenzura, o publicatie privata poate sa te si baneze daca au chef, fara nici un motiv intemeiat.

      • Expertologul says:

        Uneori dacă ai cuvinte precum buc urie, Buc urești, tanc uri, cu raj, popul ație, manip ulare etc postarea va fi blocată automat, având sintagma c u r sau organul genital masculin….. Ar fi timpul că acest lucru să se facă manual și nu de un software automat……

  19. Adrian Vineri says:

    Aslău AUR +(plus) Dani Dascălu PSD -(minus) Laurențiu Puf PNL, vor face lumină pe Ștrand.

  20. Euvotez cu cinevreau says:

    Ordin de zi pe grupurile de sustinere a lui Bibi ( săracii de ei prostime, că trebuie mereu indrumati.. ) Hai toata lumea votati urgent pe ardon cu Bibart..

  21. izotop says:

    Bibart, la momentul respectiv, a fost votat de 2629 de pocăiți! Miezul PNL-ului este pocăiții, cărora le-au fost date terenuri pentru construcția de ‘cupleraiuri’
    În labirintul credinței deturpate, se ascunde iluzia bogăției etichetate, iar căutarea spirituală devine un pretext pentru îmbogățirea ascunsă, unde umbra legii se pierde în neantul traseului banilor.

  22. Nealcosu says:

    Bravo rumani! Si dai …. si lupta …. si dai … si ….! Pa net! Ca la vot sau la razboi, inapoi! Ca-i mai bine la placinte …, prin fum de esapament si praf da pa corso pietruit! Voi participati de forma, tara-i o forma …. forme goale, fara fond! Cum dracu nu ne ducem de rapa!?

  23. Cosmin says:

    S a saturat lumea de penali in functii publice si de aceea voteaza cu aslau

  24. Poseidon says:

    Adevărul este că,dacă te bagi în troacă,te mâncă porcii.Trageți d-voastră concluzia cine sunt politicienii porci.

  25. Local

    Un bărbat de 56 de ani a fost găsit spânzurat la Sântana

    România

    CCR a respins contestaţiile formulate împotriva candidaturilor lui Nicolae Ciucă şi Kelemen Hunor
    Curtea Constituţională a României a respins, sâmbătă, contestaţiile formulate împotriva candidaturilor depuse de Nicolae Ciucă şi de Kelemen Hunor la funcţia de preşedinte al României.

    România

    Lasconi, după decizia CCR în cazul Şoşoacă: Democraţia e şi despre dreptul fiecărui cetăţean de a candida
    Democraţia este şi despre dreptul fiecărui cetăţean de a candida, afirmă liderul USR, Elena Lasconi, candidat la funcţia de preşedinte al României.

    România

    CCR a anulat decizia BEC privind înregistrarea candidaturii Dianei Iovanovici-Şoşoacă
    Curtea Constituţională a României a admis, sâmbătă, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate de două persoane şi a anulat Decizia Biroului Electoral Central nr. 18/D din 3 octombrie 2024 privind înregistrarea candidaturii şi a semnului electoral ale Dianei Iovanovici-Şoşoacă la alegerile pentru preşedintele României din anul 2024.

    Local

    Cu 180 de km/h pe DJ 709, la ieșire din Șiria
    Un bărbat de 37 de ani din Șofronea a rămas fără permis pentru cinci luni după ce a fost depistat conducând cu 180 km/h pe un drum județean. 1

    România

    Bărbat de 81 de ani, reținut de polițiști după ce a împins pe scări o femeie care cobora cu bebeluşul în cărucior. Copilul, rănit la cap
    Un bărbat de 81 de ani din Galaţi, preşedinte al unei asociaţii de proprietari, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a împins pe scările unui bloc o femeie în timp ce aceasta cobora cu bebeluşul său în vârstă de opt luni, aflat într-un cărucior.

    Mapamond

    Macron cere oprirea livrărilor de arme către Israel, dacă acestea sunt folosite în Fâşia Gaza
    Preşedintele francez, Emmanuel Macron, s-a exprimat sâmbătă în favoarea opririi livrărilor de arme către Israel, dacă aceste arme sunt folosite în conflictul din Fâşia Gaza, care opune armata israeliană şi gruparea palestiniană Hamas, război care a provocat într-un an peste 41.000 de morţi, majoritatea civili, iar populaţia din enclava palestiniană trăieşte o catastrofă umanitară.

    Local

    FOTO | Târgul Toamnei cu meșteșugari, artizani și multe bunătăți
    Pe platoul din fața Consiliului Județean Arad s-au adunat zeci de meșteșugari, artizani, producători locali dar și comercianți. Cu toții îi îmbie pe arădeni să se răsfețe cu bucate și băuturi specifice sezonului de toamnă. 3

    Local

    Delegație din Franța, în vizită la Arad

    aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

    Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.