„A fost lansată procedura de atribuire pentru realizarea proiectului tehnic la drumul expres Oradea – Arad. Firmele interesate pot depune oferte până la data limită – 22 martie 2021”, scrie acesta pe pagina sa de Facebook. Valoarea estimată a procedurii de licitație este de 42 de milioane de lei, contractul ce va fi semnat în urma licitației vizând actualizarea, completarea sau revizuirea studiului de fezabilitate, elaborarea proiectului pentru autorizarea executării lucrărilor, a proiectului tehnic de execuție și oferirea de asistență tehnică din partea proiectantului pe întreaga durată a realizării proiectului.
„La sfârșitul anului trecut am semnat din partea Consiliului Județean Bihor un protocol de colaborare cu Primăria Oradea, Primăria Arad și Consiliul Județean Arad, astfel încât, împreună, să urgentăm realizarea proiectului. Drumul expres Oradea – Arad va avea profil de autostradă cu trei benzi de circulație pe sens pe o distanță de 14,6 kilometri, profil de autostradă cu două benzi pe sens pe o distanță de 43,5 km și profil de drum expres cu două benzi de circulație pe sens pe 76,4 kilometri, asigurându-se astfel conectivitatea cu infrastructura TEN-T existentă, respectiv sectorul Oradea – Borș și Nădlac – Arad –Timișoara. Valoarea Drumului Expres Oradea – Arad va fi de aproximativ 1 miliard de euro și va fi realizat în parteneriat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR)”, a adăugat Bolojan.
Conform anunțului din Sistemul Electronic de Achiziții Publice, 40% din punctajul final al ofertelor va fi constituit de valoarea financiară a ofertei, 15% de „Demonstrarea unei metodologii adecvate de prestare a serviciilor ce fac obiectul contractului”, 10% de „Planificarea adecvata a resurselor tehnice si umane in corelare cu specificul si complexitatea activităților desfășurate in cadrul contractului”, 8% de experiența deținută de coordonatorul proiectului, câte 7% de experiența inginerului proiectant de drumuri, a inginerului proiectant de poduri și a inginerului proiectant de consolidări, iar 6% de experiența specialistului în geotehnică și fundații.
Trimite articolul
XSe vede mâna lui Bolojan… dacă depindea de “profesioniștii” ăștia din Arad… catastrofă nucleară!
Sa vina Tehnodomus cu Butar sa ne facă șosele…. Poate avem noroc sa circulam 2 zile pe ele apoi întra în reparatii… Hai ca tre sa câștige licitația un PNL ist