Viitorul bazin de înot didactic va fi construit pe Aleea Oituz din Ineu, la numărul 14. La finalul acestei luni, Compania Națională de Investiții a lansat licitația pentru „Proiectare – faza adaptare la amplasament, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții Construire Bazin de înot didactic, str. Alee Oituz nr. 14, oraș Ineu, județul Arad”.
Valoarea estimată este de 8,9 milioane de lei, fără TVA. Acești bani vor fi împărțiți astfel: cheltuieli pentru obţinerea şi amenajarea terenului: 362.980,28 lei; cheltuieli pentru proiectare şi asistenţă tehnică a proiectantului: 173.506,82 lei; cheltuieli pentru investiţia de bază: 8.210.025,22 lei; alte cheltuieli: 174.719,46 lei.
Conform Companiei Naționale de Investiții, viitorul bazin va fi construit după un proiect-tip. Descrierea acestuia arată astfel: „Construcția este realizată după un proiect tip și se adresează uzului didactic, cu posibila utilizare publică în perioada de timp din afara orarului școlilor din localitate și nu se adresează activităților competiționale. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 și 1,80 m și o dimensiune de 25*12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lățime și cu blocstarturi la capătul de 1,80m adâncime, în conformitate cu normele europene. De asemenea, elevii care vor folosi acest bazin de înot vor avea acces la 2 vestiare, diferențiate pe sexe, prevăzute cu dotări moderne, dușuri și grupuri sanitare, iar profesorii vor avea propriul vestiar. Totodată în clădirea care adăpostește bazinul de înot se regăsește și un cabinet de prim ajutor. Capacitatea acestuia este de 65 de persoane, construcția fiind proiectată pentru a fi utilizată simultan de două clase de elevi, împreună cu profesori și personalul de întreținere”.
Termenul limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare la licitație este 8 februarie 2021. Câștigătoare va fi oferta cu cel mai bun raport calitate-preț, în care experiența profesională a personalului companiei va cântări 20 de procente, perioada de garanție acordată lucrării tot atât, iar prețul ofertei va reprezenta 60% din punctajul total.
Trimite articolul
XSper ca nu va iesii iarasi Tehnodomus ….!
-
ESTE SIGUR CA VA IESI
facet-l si nu va tot cacaiti. Ati auzit ca in Mures, Harghita, Covasna fiecare oras are bazin de inot, unde toti elevii, fara exceptie, sunt dusi sa invete sa inoate. Si pentru ca ii ajuta clima , toti ivata sa patineze, toti, fara exceptie. Nu se acceăpta scutiri medicadle decat daca sunt solid fundamentate. Aici de ce sa nu se poata macar sa invete inotul ? Judetul are in subsol ape termale, ce ar trebui folosite nu lasate sa curga pe mures ca pe strand.
-
Sa faca bazinul direct la moara cu noroc.Asta pot totzi tzaranoii sa se spele dupa concertele manelistoide din restaurant.Sa ne traiesti nene iotzku.