„Este adevărat că avem nişte
datorii către societatea de
catering, dar noi am întocmit un plan de
eşalonare, şi achităm lunar câte o
sumă de bani. La fel am făcut
şi săptămâna trecută,
când am plătit peste 100.000 de lei.
Problema este că firma şi-a schimbat
patronii, iar aceştia nu au ştiut de acest
plan de eşalonare”, a declarat
Prişcă.
Aceasta a mai spus că în cel mai scurt timp
va fi organizată o întâlnire cu noul
patron pentru a se stabili exact termenele
contractului şi ale planului de eşalonare.
„În final, nu s-a întâmplat
nimic grav. Bolnavii au primit
mâncare. Chiar în cazul în
care bucătăresele refuzau să
gătească, aveam soluţii alternative.
Putem apela la alte firme de catering,
în caz de forţă majoră”, a
conchis managerul spitalului.
A.G.
Citiți principiile noastre de moderare aici!