Maestrul bucătar a pregătit pentru toţi cei care îi vor trece pragul deja cunsocutele sale preparate, dar şi câteva surprize: specialităţile din peşte, vită, fructe de mare şi câteva delicatese de casă ca desert.
Cine vrea să mănânce peşte proaspăt din Italia o poate face la „Corona da Lorenzo” în zilele de marţi şi joi. La mijlocul săptămânii, clienţii lui Lorenzo, căci deja italianul şi-a făcut un nume în Arad, pot savura un veritabil grătar italian pe cărbune, condimentat cu sare de mare, piper, ulei extravirgin de măsline şi câteva condimente… secrete.
Mândria lui Lorenzo sunt acum deserturile de casă – Zeppola (un ecler ce-ţi fură minţile) sau mousse de nuci, greu de catalogat în vreun alt fel decât divin. Iar acestea sunt doar câteva dintre ofertelei casei lui Lorenzo, care susţine că la „Corona” de pe bulevard, lângă sediul PNL, e singurul loc din Arad în care se poate mânca cu adevărat italieneşte. Cei care îl cunsoc pe Lorenzo ştiu că gustările pregătite de maestrul bucătar vin „încoronate” cu sfaturi despre combinaţiile cu care trebuie gustate preparatele şi cu glumele sale.
De unde a pornit ideea acestui restaurant: „De la bunicul meu, care a fost unul dintre cei mai apreciaţi bucătari care pregătea peşte «a la» sudul Italiei, apreciat de clienţí din foarte multe ţări”, susţine italianul. Maestrul spune că la restaurant surprizele culinare se ţin lanţ, dar, dacă vorbeşti despre ele, nu mai sunt surprize. Iar cele de la „Corona da Lorenzo” trebuie gustate pentru a le…înţelege.
Citiți principiile noastre de moderare aici!