În cadrul unei conferinţe de presă, ei au explicat că doresc să celebreze revoluţia română din 1848-1849, din Transilvania, împotriva alipirii Transilvaniei la Ungaria, unul dintre obiectivele revoluţionarilor maghiari. În cadrul manifestării dedicate Centenarului Marii Uniri, cei de la Noua Dreaptă au prezentat pe larg rolul Aradului în realizarea Marii Uniri, iar înainte de plecarea spre Parcul Reconcilierii au depus o coroană de flori la monumentul lui Vasile Goldiş şi o jerbă la casa memorială Ştefan Cicio Pop, unde a funcţionat Consiliul Naţional Român Central. Nu în ultimul rând, trebuie precizat că reprezentanţi ai Partidului România Mare, inclusiv preşedintele Manonalita Neamţu, au fost alături de cei de la Noua Dreaptă.
Noua Dreaptă a celebrat revoluţia română din Transilvania
Noua Dreaptă a celebrat revoluţia română din Transilvania
În cadru manifestărilor de Centenar, liderii Partidului Noua Dreaptă, în frunte cu preşedintele Tudor Ionescu, au participat la cea de la Arad.
Trimite articolul
XCele mai citite știri
Local
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac au depistat în urma controalelor efectuate în zona de competență patru cetățeni străini fără drept de a călători în spațiul Schengen.
România
InfoCons, alături de partenerul său Declaratie-Nutritionala.ro, a realizat un studiu detaliat asupra ciorbei de perișoare comercializate în restaurante, având în vedere ingredientele și valorile nutriționale.
ARADON Sport local
Dan Moraru le-a dat 30 de minute în teren jucătoarelor venite de pe bancă.
România
Un cutremur cu magnitudinea 3,7 grade s-a produs sâmbătă după-amiaza, la ora locală 16:36, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, potrivit informațiilor publicate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).
Local
Nudurile virtuale au fost distribuite băieților din liceu prin intermediul Instagram și Whatsapp. Conducerea școlii a deschis o anchetă și a anunțat Biroul Siguranță Școlară din cadrul IPJ Arad.
12
Evenimente
Un eveniment organizat de Complexul Muzeal Arad, în parteneriat cu ISF şi ASF, îşi propune să educe financiar noile generaţii.
Local
Investiția s-a făcut din fonduri europene, în cadrul proiectului „Îmbunătățirea managementului calitativ al râurilor transfrontaliere: Criș (Körös), Mureș (Maros) și Tisa (Tisza)”.
Citiți principiile noastre de moderare aici!