ARAD. Crezi că e doar început de an şi nu ai nevoie încă de câteva clipe de relaxare? Te înşeli. Dacă nu o faci acum, mai târziu s-ar putea să fie…prea târziu ca să-ţi mai poţi reveni uşor. Şi nu ai nevoie de foarte mult timp pentru a te relaxa, ci doar de (minimum) o oră de masaj de relaxare pe săptămână.
Beneficiile masajului
Specialiştii de la EDA Beauty Experience, centrul de înfrumuseţare de pe Calea Romanilor nr. 17-19, din Arad, ne indică care sunt beneficiile masajului de relaxare şi de câte ori pe săptămână e indicat să optezi pentru o oră de masaj. Masajul de relaxare şi de întreţinere corporală, spun specialiştii de aici, de menţinere a stării de sănătate, este atât de important încât este recomandat a fi efectuată cel puţin o sedinţă de masaj pe săptămână. Ţinta? Orice persoană care desfăşoară activităţi fizice solicitante, dar mai ales cele care desfăşoară o activitate intelectuală ce presupune şi un mare grad de sedentarism.
Relaxare şi…sănătate
Care sunt efectele unui astfel de masaj? Atenuează tensiunea, stresul, calmează durerile, relaxează muşchii încordaţi şi indepărtează starea de apatie. Un astfel de masaj are, în primul rând, un efect relaxant şi apoi unul antialgic (calmează durerea). Mai mult, corpul este ajutat să elimine toxinele, conducând la îmbunătăţirea circulaţiei sângelui şi a limfei, cu efect imediat de eliminare a tensiunii musculare. Masajul de relaxare nu este unul dureros.
„Toate acestea sunt argumente puternice pentru ca fiecare să beneficieze măcar de o sedinţă de masaj de relaxare. Apelaţi cu încredere la salonul nostru şi veţi observa multe schimbări pozitive în starea de sănătate, organismul dumneavoastră căpătând o cu totul altă capacitate de mişcare”, ne spun specialiştii de la EDA Beauty Experience.
Efecte asupra organismului
Îmbunătăţeşte funcţionarea aparatului cardiocirculator, îmbunătăţeşte circulaţia cerebrală şi prin aceasta stimulează memoria, atenţia, capacitatea de concentrare şi puterea de muncă, îmbunătăţeşte considerabil randamentul la locul de muncă, circulaţia veno-limfatică, funcţionarea aparatului respirator, reduce oboseala musculară. În plus, relaxarea generală produce şi o reducere reflexă a durerii, îmbunătăţeşte controlul endogen al durerii, termoreglează capacitatea organismului de a-şi păstra temperatura cea mai potrivită având şi efecte psihologice foarte bune (reechilibrare fizică şi psihică).
Citiți principiile noastre de moderare aici!