Un acord cadru cu o durată de 48 de luni dorește Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad să încheie cu o companie care să furnizeze oxigen medical și alte gaze medicale. Valoarea maximă a acordului cadru va fi de peste 68.5 milioane de lei, adică în jur de 17 milioane de lei pe an.
Conform caietului de sarcini, în baza acordului cadru vor fi furnizate către spital oxigen gaz comprimat și lichid în diferite tipuri de ambalaj, bioxid de carbon, dioxid de carbon și acetilenă. Produsele vor fi livrate la secțiile din sediul central al spitalului, de la Intim, la secțiile din Piața Mihai Viteazul, la secția TBC, secția UPU, Compartimentul Îngrijiri Paliative Ghioroc, Obstetrică-Ginecologie, ORL-Oftalmologie, Psihiatrie și la Atelierul de Întreținere. Conform caietului de sarcini, „Firma câștigătoare va asigura oxigenul la secțiile din strada Andrenyi Karoly și Piața Mihai Viteazul astfel încât să nu se întrerupă oxigenul în perioada montării de stocatoare noi, fixe, pe amplasamentele existente”.
Aceeași firmă care va furniza oxigenul și celelalte gaze necesare spitalului se va ocupa și de mentenanța sistemelor de distribuție și de intervenția în caz de incidente. Nivelele de prioritate stabilite de spital în caietul de sarcini al licitației sunt „Urgent” (împiedică desfășurarea activității spitalului), „Critic” (activitatea poate continua, însă într-un mod restrictiv), „Major” (impact mediu asupra desfășurării activității), respectiv „Minor” (impact minim). Intervenția va fi asigurată 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, în cazul incidentelor cu prioritate „Urgent”. Timpul de răspuns va fi imediat, cel de implementare a soluției provizorii de 30 de minute, iar timpul de rezolvare de 2 ore. Pentru incidentele de nivel critic, timpul de răspuns va fi imediat, cel de implementare a soluției provizorii de 40 de minute, iar cel de rezolvare de 2 ore. La cele de nivel major și minor, timpii de răspuns sunt de 30 și 40 de minute, cei de implementare a soluției provizorii de 2 și 6 ore, iar cei de rezolvare a defecțiunii, de 6 și 12 ore.
Termenul de depunere a ofertelor este data de 3 februarie 2022, iar câștigătoare va fi oferta cu cel mai bun raport calitate-preț, unde calitatea va fi reprezentată de timpul scurt de livrare pe care compania îl poate oferi. Totuși, din punctajul final, componenta financiară cântărește 95 de procente.
Trimite articolul
XOxigen, bioxid de carbon si acetilena de 3,4 MILIOANE de euro pe an? Sunt cu praf de diamante si bagate in recipiente de platina?dediamante s
Ce e foarte important investițiile sa fie de calitate chiar dacă in trei aniii verdele si construcțiile sa susțină producția medici sa fie susținuți cu pregătirea in locurile in careprofeseazaaaaa……..
68 de milioane de lei pentru un contract pe 4 ani. Dar daca peste un an dispare covidul, ce o sa faca cu asa mult oxigen? Ca doara si vaccin am cumparat 120 milioane de doze pentru doar 19 milioane de cetateni. Acum profita de starea de alerta si baga contracte mari, cat timp inca se poate. Faptul ca toata tara o sa moara de saracie si foamete, nu intereseaza pe nimeni, doar covidu.
Trebuie făcut curățenie în toate casele menținut un nivel de curățenie în toate casele din acest oraș acele parcuri trebuie să aibă pomi fructiferi să aibă copaci să aibă să fie altfel de împădurire în afara orașelor neapărat care să fie pe marginile drumurilor principale județene neapărat acum este momentul
Ar trebui cautat un alt maneger doar ca asa e xu politica asta!!!
Schimbati naibii stecherele Sa fie cu 3 picioare ca peste tot.Sa fie un An sa nu mai arda pacienti .
Trăiască prieteni nostri de la Linde care gratuleaza feciori de curve din guvern cu sejururi de neuitat prin diverse state ale Europei. Indemnul anului 2022 este același, , Furatii mai flacai mai 😂furati nu va jucați!