“Compania va începe lucrările la prima sondă de explorare 1E – Dorobanți în baza unei autorizații de construcție eliberată de autoritățile locale în data de 15 noiembrie 2021. Construcția va fi demarată de o firmă locală, cu sediul în Arad, ceea ce confirmă angajamentul Panfora Oil & Gas de a sprijini economia și afacerile locale. Lucrările la această sondă vor dura aproximativ șase luni. Cu această ocazie, Panfora Oil & Gas reiterează respectul față de comunitatea locală, un obiectiv extrem de important în economia acestui proiect. Lucrările se vor desfășura într-un mod foarte rapid și profesionist, folosind tehnologie de ultimă generație. De-a lungul anilor, compania a răspuns tuturor preocupărilor fermierilor locali și este pregătită să cooperez într-un mod sustenabil cu părțile interesate”, transmit reprezentanții Panfora.
Trimite articolul
XȘi prefectura Arad de ce nu a atacat hotărârea consiliului local Dorobanți?ceva e putred aici.
-
Cu prefecti ca stoian va puteti astepta sa fi fost introdus si diavolul in persoana, nu doar tiganii si ticalosii panflora
,,aceștia se tem că ar fi în căutarea gazelor de șist”
Și oare totuși ce ar căuta?
Faină populație suntem, că ne vindem sufletul e o treabă, dar că ne vindem sănătatea și sănătatea copiilor noștri….
Sa nu uitam ca ponta pinochio ne o dus in situatia asta , cedand la schimb pt ” aprobarea ” de la budapesta a exploatarii rosiei montane , o permis si promis zona de vest pt panfora ; firma ungureasca . Vrajeala ca exploateaza doar gaze naturale si petrol ii aruncata in fata pt fraieri ca ei sa caute gaze de sist …, zacamantul de petrol ii exploatat de prin anii 70 prima data de unguri , apoi romanii au constientizat ca zacamantul ii comun si s au intrecut care mai de care sa scoata mai mult si mai repede…acum ” punga ” ii epuizată in proportie de minim 90 % …poate ungurii au descoperit ceva zacaminte de gaze de sist pe zona de vest comune cu campia lor si socoata ii ca mai bine lasa mizeria la romani decat la ei …daca permit romanii asta in pamantul cel mai bun a tarii sa se cace strainii cu otravurile lor , sa polueze nu numai terenurile , ci si panza freatica de unde bem apa ( se scoste apa de la 300 m , iar ei vor sa foreze la 2000m) inseamna ca suntem o tara de cacao , de categoria celor din africa ….si sa vezi unde sunt cozile de topor : in dorobanti…cine stie ce comision o luat pt aprobarea asta..
Dna iara dormi?…deja m am inervat…
-
Asa este. Stie cineva cat e redeventa statului?
De ce i-ati lasat? Eu nu mai mananc nimic din magazinele Curtici.
-
Pungescule, ce precis ai radacini in oltenia,bati campii. Dl Musca a facut mai mult decat posibilul ca firma aia de escroci sa n se instaleze aici. dar a avut aliati fricosi.Pentru informarea ta, afla ca la cabinetul avocatului Hossu si fi-su s-a mijlocit ticalosia. Panflora a pus laba pe terenuri prin interpus pe acte de vanzare mincinoase.
-
Nu am radacini din Oltenia. La Pungesti (Vaslui) s-a scris o pagina glorioasa a luptei impotriva acestei mizerii de exploatare. Mai exact la cabinetul avocatului Pasca. Credeam ca Panfora au fost blocati in instantele de judecata. 10 ani… Au fost perseverenti…
-
Doar nu ați crezut că se vor opri doar fiindcă au fost niște proteste anemice?
IO LE AM VANDUT TEREN LA PAMFORA SI OR PLATIT BINE SI IAM ASIGURAT SI LA NEPOT LOC DE MUNCA PE MULTI BANI LA EI
-
nu ma mir,daca gindesti asa um scrii e clar,e suficient un dobitoc idiot util restul vin
Nu va polua absolut deloc. In primul rand ca traiesc multi unguri in zona si in al doilea rand multe hectare de teren agricol (care sunt chiar lucrate) sunt detinute de firme din ungaria.
Ma intreb de ce nu foreaza o firma romaneasca?!
Raspunsul cred ca il stiti si voi.
-
Astora nu le pasa ca e vorba de romani sau unguri, le pasa de bani. simplu
Sănătate sigur nu va mai fi în zona Aradului.
Vindeți și fugiți cât mai are preț ceva.
Legea înapoi nu va putea întoarce ce rău a făcut.
Păcat că la noi nu se fac niște previziuni înainte să se întâmple un dezastru ecologic și sanitar.
După nu va mai conta nimic constatarea.
Cine are posibilitatea să se opună. Cu siguranță gazele de șist nu se vor arunca la gunoi ci se vor colecta. Dar cu ce preț pentru județul Arad ?
Mai întâi se cumpăra terenul pe numele unui avocat cetățean roman , (nu direct firma petroliera de la tarani) apoi acesta îl revinde fără scrupule firmei plus comision gras.
Foarte bine au facut ,pentru ca romanasii au inchis toate sondele din zona de vest ,deschise dinainte de 1989.Macar asa poate scapam de amenintarea Gazprom.Noi Romania tergiversam de 10 ani deschiderea exploatarii de 32 miliarde de mc din Dobrogea.Dar importam gaz si curent de la altii care pana mai adineauri cumparau de la noi.Tara lucrului bine facut!!!!!!!
-
De riscul distrugerii pânzei freatice prin poluare nu spui nimic?