Proiectul este realizat în parteneriat cu agenții economici arădeni și are la bază schimburi periodice de stagiari în meseriile de bucătar, cofetar-patiser şi brutar. În cadrul proiectului, se dorește favorizarea formării profesionale a tinerilor prin intermediul agenților economici de specialitate, de pe urma cărora stagiarii pot conta pe o reţea solidă, care să le permită dobândirea experienței profesionale.
În această perioadă, cei 4 stagiari arădeni desfăşoară un curs de perfecționare în întreprinderile din Arad pe o durată de 3 săptămâni, prin centrul de formare francez, în special la brutăria Hodișan şi la restaurantul “Ema del Mar”.
Restaurantul “Ema del Mar”, administrat de Nicu Chiș, este cunoscut pentru calitatea excepțională a meniurilor și a serviciilor oferite, fiind unul dintre restaurantele de top din Arad, câştigându-şi renumele datorită diversității și a unicității rețetelor cu un concept specific mediteranean, rețete bazate pe prospețimea fructelor de mare și a cărnii de vită de calitate superioară. Elevii bucătari se bucură, în aceste zile, de toate aceste reţete şi secrete.
Citiți principiile noastre de moderare aici!