A fost nevoie doar ca administraţia locală să investească în achiziţionarea aparaturii. Astfel că, în ultimii cinci ani, la Spitalul Județean din Arad au fost realizate nu mai puţin de 2.279 de operații de cataractă.
„Arădenii au beneficiat de aceste intervenții chirurgicale în condiții moderne. Anul acesta, prin schimbarea metodei de intervenție, medicii arădeni au reușit să reducă timpul de recuperare la doar câteva zile, iar asta reprezintă un nou progres”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.
Operațiile de cataractă se realizează în regim de spitalizare de zi, la secția de Oftalmologie de pe strada Tudor Vladimirescu. Pacientul nu trebuie internat, petrece la spital doar câteva ore și este externat imediat după intervenție, revenind apoi numai pentru control.
Trimite articolul
XCine e sărac si are pensie de 500 de lei se risca la asa ceva la un spital infect . In rest toti merg la privați
-
o fi spitalul infect-opinia dumitale-dar echipa de medici e de top,cunosc 2 cazuri de rateuri la o “mare” clinica privata din timisoara,ivanescu pe numele ei
-
Am beneficiat de interventie!
Tot respectul!
-
Cui trebuie sa dai plicul sa te primeasca?
-
o sa fii dezamagit,nimanui
-
Corect!!
-
In loc sai vaccineze pe alesii locali mai iar opera de cataracta. Cataracta o fi problema în primărie și cja de nu se verifica lucrările din bani publici, 😂. Toate loazele din institutile statului la operație urgent.
Doamna Dutu, cred ca se cuvenea sa spuneti si ce demersuri trebuie sa faca o persoana ce are nevoie de interventia respectiva .Poate inserati un update la acest articol.
Felicitări echipei de medici