Potrivit unor surse din DIICOT, citate de Mediafax, unii dintre membrii grupării din Timişoara racolau tinere cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, prin intermediul reţelei de socializare Facebook, pe care le ademeneau prin diverse metode, ca de exemplu promisiunea obţinerii unor sume de bani, afişarea sentimentelor de iubire pe care le nutresc faţă de persoana pe care încearcă s-o atragă, crearea unui sentiment de importanţă în raport cu persoanele din jur. Membrii grupării infracţionale din Timişoara aveau vaste legături în celelalte judeţe şi cu precădere în judeţul Arad. Aici, căutau clienţi cu potenţial financiar ridicat care să-şi permită să achite între 200 şi 600 de lei pentru o prestaţie sexuală.
Peste 25 de victime minore au fost identificate în dosarul de trafic de persoane de la Timişoara
Potrivit agenţiei de presă Mediafax, peste 25 de victime minore, care erau racolate pe Facebook şi determinate să se prostitueze, inclusiv prin metoda "loverboy", au fost identificate în dosarul de trafic de persoane de la Timişoara.
Trimite articolul
XCele mai citite știri
Local
Incendiul a izbucnit la un atelier de tâmplărie. Cauza de incendiu este în curs de stabilire.
Local
Va purta denumirea de „CELĂLALT.teatru” și va fi un spațiu cultural nou, devenit realitate cu sprijinul comunității locale.
România
Campania electorală pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale începe după ce Curtea Constituţională îi validează pe cei doi competitori care au cele mai multe voturi, a declarat joi, pentru AGERPRES, preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Toni Greblă.
Local
Rangerii au sancționat persoane care au aruncat deșeuri, s-au plimbat cu motocrossuri sau au tăiat ilegal vegetație lemnoasă.
România
Curtea Constituţională a României a cerut, joi, Biroului Electoral Central renumărarea voturilor valabil exprimate şi cele nule de la primul tur al alegerilor prezidenţiale.
Local
Manuale de limba română mai bune pentru elevii maghiari, eliminarea suprataxării pentru munca part-time și plafonarea CASS, sunt doar câteva dintre prioritățile UDMR.
România
Călin Georgescu avea obligaţia de a menţiona codul unic de identificare primit de la Autoritatea Electorală Permanentă pe toate materialele de propagandă electorală publicate în mediul online, chiar şi în cazul în care au fost făcute în regie proprie sau realizate fără bani de către voluntari, susţin judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti.
Citiți principiile noastre de moderare aici!