Totul începe cu tăiatul porcului, după care va urma un festin culinar cu cârnați, caltaboși, tocăniță la cazan, țuică și vin fiert. Cei care doresc pot participa la pregătirea bucatelor, alături de bucătăreasa clubului sau pot alege să se implice doar la momentul degustării. Nu va lipsi niciuna din etapele clasice ale ignatului, de la pârljolitul porcului, la pregătirea cărnii pentru cârnați, gătitul la cazan și „încălzirea” oaspeților cu țuica românească.
„Sper ca această petrecere să devină o tradiţie la Activ Club. Am introdus conceptul şi în oferta noastră de evenimente. Vom găti afară, aşa cum se obişnuieşte, la cazan şi la foc de lemne. Oaspeţii vor fi întâmpinaţi cu ţuică fiartă, iar bucătăreasa noastră, doamna Doina, ne-a promis nişte feluri absolut fabuloase: caltaboşi cu orez la cuptor cu mămăliguţă şi carne cu varză la cazan. Totul va fi preparat la vedere şi cu participarea celor din public. Vom avea de toate: cârnaţi proaspeţi la grătar, şorici, jumări, tobă, vin fiert şi muzică bună”, ne-a declarat Cristina Lazurca, marketing manager la Activ Club.
Evenimentul va avea loc vineri, 18 decembrie de la 18.30. Informaţii şi rezervări, la recepţia Activ Club sau la numărul de telefon 0756-285 621.
Citiți principiile noastre de moderare aici!