Uniunea Locativă a Asociațiilor de Proprietari din Arad, prin Dorina Lupșe, președintele asociației, trage un semnal de alarmă: „Este foarte important să se impună reguli stricte cu privire la sănătatea publică. Riscul contaminării și al răspândirii epidemiei este foarte mare”.
Măsuri de prevenție
Pe durata stării de urgență națională, comitetele executive ale asociațiilor locative și administratorii trebuie să ia măsuri de prevenire a răspândirii noului virus COVID-19 după cum urmează:
– suspendarea adunărilor generale
– plata cheltuielilor comune doar prin internet în contul bancar al asociației, acolo unde există
– acționarea în regim de urgență acolo unde au loc avarii
– întreținerea curațeniei în incinta condominiului prin dezinfectarea cu soluții biocide
– evitarea pe cât posibil a contactului direct între persoane.
„ULAL Arad asigură toate serviciile pentru asociațiile membre, prin internet și prin telefon. Ne puteți contacta la telefon fix 0257/285053, mobil 0740458537, pe adresa de e-mail ulal_arad@yahoo.com sau prin Messenger”, a declarat Dorina Lupșe, președintele ULAL Arad.
Trimite articolul
Xunde gasim solutii biocide? stie cineva ?ca in farmacii nu gasesti nixi spirt mavar ce sa mai zic de masca de protectie iar ”guvernul meu”
tace si gandeste in vila Lac 2
Urca in lift 3 insi din care unul stranuta altul tuseste si esti aranjat cu virusul .!
Asa se face dar trebuie anuntat CET-ul sa pasuiasca plata vreo 2 luni pt ca sunt locatari ce nu au internet si nici card deci nu pot sa platesca online
-
Intrăm pe rând, unul cate unul ca la WC!
Ne mai dăm cu spirt ,pret de mere diluat .Cheltuielile trebuie plătite ,zic eu. De la neplata sînt multi ,că vesnic nu au bani.
Ginditi-vă ce va fi peste câteva luni,cu vrajala asta???
Ba plătiți,am consumat utilități ,e logic să plătim.-
….oțet de mere diluat. (la listarea anterioară )
-
Majoritatea oamenilor au card si scot banii de pe card de la atm-uri. Sunt foarte putini oameni care au internet banking sa poata face acest lucru, chiar si dintre cei putini care au nu stiu sa il foloseasca. Mai simplu ar fi companiile de apa si gaz sa amane incasarile pana se opreste carantina si la fel si cheltuielile. Ori sa se continue exact ca pana acum doar cu contact minim. Banii nu transmit virusi si casierii pot lucra cu manusi. Daca magazinele sunt deschise zi de zi, 1 zi din luna pentru cheltuieli pot rezista si administratorii daca isi iau masuri de protectie.