Cele 20 de echipe au gătit tocăniţe de tot felul, ciorbe, sărmăluţe, fasole cu ciolan, balmos, paste diferite, dar şi prăjituri. După ce au fost gata, mâncărurile preparate de poliţişti au fost prezentate unui juriu din care au făcut parte şi specialişti avizaţi şi după o deliberare în care s-a luat în calcul gustul mâncării, culoarea, aspectul şi modul de prezentare s-au decis şi câştigătorii.
Astfel, marele premiu a fost câştigat de echipa cu cele mai multe poliţiste şi care au gătit balmos şi preparate din carne de oaie, urmate de echipa poliţiştilor rutieri care au gătit ciorbă de peşte, în timp ce echipa celor de la Serviciul Criminalistic s-a clasat pe locul următor. Aceştia au pregătit fasole cu ciolan în pâine. Premiul special a fost câştigat de echipa feminină care a făcut prăjituri.
JA – I.C.
Citiți principiile noastre de moderare aici!