Soare, aer curat, zâmbete și voie bună, sâmbătă pe malul Mureșului la Port Arthur. 14 echipe au răspuns prezent la invitația Asociației Internaționale a Polițiștilor, Regiunea Arad, de a se întrece la gătit bunătăți de sezon. Standurile, a căror amenajare a făcut parte din competiție, au fost, unele, așa cum se poate vedea și în fotografii, atât de dichisite încât au stârnit invidia celorlalți competitori. Le-am remarcat, în special, pe cele ale Secției 2 de Poliție și Serviciului Economic.
S-au aprins focurile, au fost încinse ceaunele și a început munca de bucătăreală. Ca să nu fie presiune prea mare pe cei care găteau, au fost sevite aperitive, apreciate de cei prezenți. Deja în aer se împleteau diferite arome, în jurul preparatelor erau mulți care își dădeau cu părerea și așteptau ca bucatele să poată fi servite. Înainte, însă, trebuiau să poposească pe masa juriului, condus de chef Raul Vidican, pentru sentința finală.
Așa cum e frumos, toată lumea a ieșit într-un fel sau altul câștigătoare, totuși o mențiune specială pentru tocănița de iepure, pregătită de polițiștii Serviciului Transporturi.
Marele Premiu, râvnit de toți bucătarii amatori prezenți, a fost adjudecat de echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență.
Mereu dedicați, atât la intervenții cât și la gătit.
„Am avut bucuria de a participa astăzi la concursul de gătit organizat de IPA Regiunea 1 Arad, la o competiție la care au participat echipe din cadrul ISU Arad, IPJ Arad, IJJ Arad și Penitenciarul Arad. Fiecare moment a fost o dovadă a solidarității și colaborării între colegi, inspirându-ne să ne depășim limitele. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a împărtăși această experiență și de a celebra tradițiile culinare care ne unesc,” ne-au declarat câștigătorii de la ISU.