Departamentul oferă studii de pregătire a personalului didactic pe mai multe paliere: Program de formare psihopedagogică – nivelul I şi II universitar şi postuniversitar; Management şcolar şi Psihopedagogie specială şcolară. Se oferă certificate şi diplome de absolvire.
Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad organizează concurs de admitere la studii de pregătire psihopedagogică a viitorilor profesori, sesiunea 2020. Candidații care îndeplinesc condițiile de înscriere se pot înscrie la cursurile de formare psihopedagogică Nivel I sau Nivel II în sesiunea iulie 2020, pana in data de 29.07.2020 sau sesiunea septembrie 2020 (01.09.2020 – 27.09.2020, dacă rămân locuri neocupate), în limita celor 150 de locuri aprobate de către Ministerul Educației și Cercetării. Înscrierea se poate face online, pe adresa de email dppd@uvvg.ro, sau la secretariatul Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic din Municipiul Arad, Baza Constructorul UVVG, strada General Praporgescu, numărul 1-3, tel./fax 0040/257/254108.
Trimite articolul
XIoi… am avut profesori la uvvg care nu stiau materie nici cat mine…
Cat costa un examen? 100-300 de euro? Sau, doar o vorba de la locul potrivit? Aproape 40% nu din cei inscrisi nu su luat bacul. Acesti indivizi numiti profesori, ar trebui sa-si desavarseasca cunostintele elementare. Vai de elevii aradeni
😂😂😂 … intră boi si ies … !!! ALTA fabrică de diplome și de “specializări “!
O universitate care a evoluat constant, mulți absolvenți care au reușit in viața și sunt un exemplu in societate.
Sa criticam este foarte usor, cu siguranța in orice domeniu exista greșeli, dar dacă sunt asumate și corectate dau plus valoare unei instituții de învățământ.
Cred ca este foarte usor sa ne facem cu toții un exercitiu de imaginație cum ar fi fost orașul nostru fara aceasta Universitate( câți studenți străini au locuit/locuiesc și au cheltuit/cheltuie bani in orașul nostru, câți medici buni avem datorită acestei Universități, câți profesioniști in anumite domenii, etc.)
Pentru cei ce vor spune ca avem medici prosti și ca și-au luat diplomele fara merit pot spune ca după facultate un student la medicina participa și la examen de rezidențiat, in timpul rezidențiatului practica medicina și ulterior tot in baza unui concurs devine medic și sunt absolut convins ca in acești ani exista o selectie naturală și totodata acumulează și experiența in timpul rezidentiatului.
Ca o paranteza, sunt clientul unui stomatalog absolvent de Goldis și nu il consider inferior deloc, sunt chiar foarte mulțumit și nu doresc sub nici o forma sa merg la alt cabinet, la spital încă nu am ajuns, am auzit in schimb in ultimii ani mai mult de bine decât de rău.
Sunt născut și crescut in Arad și sunt încântat ca Aradul este un oras universitar in adevăratul sens al cuvântului.
O zi buna tuturor!